Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 31/07/2012; Josep Anglada: “La importància històrica de les Navas de Tolosa és servir com a exemple de voluntat en aquests moment de necessària reacció popular”

Vic, 31/07/2012; Josep Anglada: “La importància històrica de les Navas de Tolosa és servir com a exemple de voluntat en aquests moment de necessària reacció popular”

30/07/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada acusa a la casta política de no haver fet cap esment especial en l'aniversari de la batalla de Les Navas de Tolosa, alguna cosa tan vital per a la història dels nostres pobles i determinant per a la definitiva expulsió de l'islam de la Península Ibèrica el 1492.

Vic | Redacció.- En el 800 aniversari de la batalla de les Navas de Tolosa, el president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada ha manifestat “és molt important commemorar esdeveniments com aquest. En un moment de crisi com l'actual, cal tornar la memòria cap als qui van donar tot per defensar la seva identitat enfront de la invasió islamista. Valor, lliurament, sacrifici, valentia decisió, són els valors que van fer possible aquella gesti, i els valors que -avui més que mai- és necessari recuperar per enfrontar-nos a un desastre de dimensions majors a aquella invasió almohade”.

Josep Anglada ha acusat “a la casta política de ni tan sols haver fet esment oficial a aquest esdeveniment tan vital per a la història dels nostres pobles i determinant per a la definitiva expulsió de l'islam de la Península Ibèrica en 1492. Vull posar l'accent en el paper determinant que van jugar en aquesta victòria les tropes catalanes, alguna cosa que sembla incomodar a CiU molt més interessada en avenir-se  amb els anomenats “nous *catalans”, és a dir els neo-invasors que ocupen Catalunya”.

En paraules del líder identiari “intenten amagar el que va significar la victòria de les Navas de Tolosa, perquè per a la ideologia multiculturalista tot això no encaixa amb la seva estupidesa de les “Tres Cultures” ni la fal·làcia de la “Aliança de les Civilitzacions” afegint “quan tots s'acomplexen del seu passat, demanen patètics perdons i practiquen la submissió absoluta en front l'islamisme que torna a avançar a Espanya i a Catalunya, els homes i dones de Plataforma per Catalunya diem “clar i català” que ens sentim orgullosos de la victòria de les Navas de Tolosa, de tots els que van participar en ella i molt especialment dels catalans que es van enfrontar a sang i foc a l'invasor africà. El seu exemple és la nostra guia”.

PxC

Vic, 31 de juliol de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 31/07/2012; Anglada rinde culto y toma como ejemplo a los héroes cristianos de las Navas de Tolosa “que se enfrentaron a sangre y fuego al invasor africano”

Redacción.- En el 800 aniversario de la batallan de Las Navas de Tolosa, el presidente de Plataforma por Catalunya (PxC), Josep Anglada ha considerado “muy importante conmemorar acontecimientos como éste” y cree que ”en un momento de crisis como el actual, hay que rememorar a los que dieron todo para defender su identidad frente a la invasión islamista”. “Valor, entrega, sacrificio, valentía decisión, son los valores que hicieron posible aquella gesta, y los valores que, hoy más que nunca, es necesario recuperar para enfrentarnos a un desastre de dimensiones mayores a aquella invasión almohade”, señala el líder identitario.

Josep Anglada también acusa “a la casta política de ni siquiera haber hecho mención oficial a este acontecimiento tan vital para la historia de nuestros pueblos y determinante para la definitiva expulsión del islam de la Península Ibérica en 1492″ y hace hincapié “en el papel determinante que jugaron en esta victoria las tropas catalanas, algo que parece incomodar a CiU, mucho más interesada en congraciarse con los llamados ‘nous catalans’; es decir, los neo-invasores que ocupan Cataluña”.

Cree el vicense que ”intentan ocultar lo que significó la victoria de Las Navas de Tolosa, porque para la ideología multiculturalista, todo esto no encaja con su estupidez de las tres culturas ni la falacia de la Alianza de las Civilizaciones”. Y añadió: “Cuando todos se acomplejan de su pasado, piden patéticos perdones y practican la sumisión absoluta ante el islamismo que vuelve a avanzar en España y en Cataluña, los hombres y mujeres de Plataforma per Catalunya decimos “clar i català” que nos sentimos orgullosos de la victoria de Las Navas de Tolosa, de todos los que participaron en ella y muy en especial de los catalanes que se enfrentaron a sangre y fuego al invasor africano. Su ejemplo es nuestra guía”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube