Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 02/08/2012; Anglada ja marca l'agenda dels polítics catalans desconcertats per l'avanç en intenció de vot de Plataforma per Catalunya

Vic, 02/08/2012; Anglada ja marca l'agenda dels polítics catalans desconcertats per l'avanç en intenció de vot de Plataforma per Catalunya

02/08/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Després que PxC fes una intensiva campanya contra el top manta es han succeït les batudes. Igual que després de que Anglada manifestés  que caldria enviar als presos a netejar boscos, el conseller de la Generalitat Pelegrí va suggerir el mateix hores més tard. ¿Casualitat o por?

Redacció | Barcelona. - El passat 14 de juliol Josep Anglada acompanyat d'un bon nombre de regidors i militants del partit iniciaven una campanya contra el top manta i la competència deslleial al comerç de casa a Barcelona, ​​fins i tot es registrava un vídeo que ha causat una gran sensació a la xarxa (http://www.youtube.com/watch?v=RAILjfNY-Zs).

Aquesta campanya que va consistir en repartir 120.000 fulletons durant diversos dies per la ciutat Comtal per tal de conscienciar la ciutadania del perjudici que significa per a la nostra societat consumir falsificacions, o refrescs en mal estat; va tenir una gran acceptació entre els vianants i els comerciants tradicionals de casa que paguen els seus impostos religiosament.

Doncs bé, un parell de dies més tard que PxC anunciés la campanya, la Policia Local de Barcelona i els Mossos d'Esquadra van efectuar diverses operacions contra els manters tant a Barcelona com en alguna altra localitat costanera, que van tenir una repercussió mediàtica important amb el propòsit de contrarestar la protesta de Plataforma per Catalunya i fer veure al poble que els polítics intenten lluitar contra aquesta xacra que tant perjudici causa a les nostres petites empreses i autònoms.

Tan obvi és que Josep Anglada ja marca l'agenda de la casta política com que aquestes operacions policials van ser únicament de cara a la galeria i que la situació dels manters segueix sent que gaudeixen d'una vergonyosa impunitat per part de la casta que quan no hi ha res a fer electoralment mira cap a un altre costat intencionadament.

Anglada ha manifestat que "és obvi que la propaganda de PxC i l'avenç que estem aconseguint entre la classe treballadora preocupa i molt a alguns polítics, el nostre partit compleix les seves promeses i el poble ho percep, si nosaltres governéssim els puc assegurar que acabaríem amb el top manta i les màfies de les falsificacions en menys d'una setmana i per sempre ".

Tampoc resulta casual que just després que PxC llancés un comunicat on Anglada recordava un punt del programa electoral de l'organització identitària que indica que els presos han de complir part de la seva condemna treballant per a la societat, entre altres coses en la neteja i manteniment de boscos, el conseller d'Agricultura i Medi Natural de la Generalitat Josep Maria Pelegrí manifestés exactament hores més tard el mateix que el líder identitari de Vic.

En aquest sentit el president de PxC ha volgut aclarir que "ja em sembla bé que Pelegrí segueixi l'estela del que va proposant Plataforma, així anirà molt millor que fins avui que ha estat un autèntic desastre, però la seva afirmació em sembla populista i oportunista, nosaltres ho portem al nostre programa des de fa anys i qualsevol que vulgui ho pot comprovar, no estem esperant assentats a que hi hagi un foc, morin persones, els nostres boscos siguin pastures de les flames i llegir les declaracions del president de PxC per dir que els presos han de netejar boscos "

I va finalitzar ironitzant sobre la situació "si el president Mas vol parlar amb nosaltres el rebrem amb els braços oberts i li oferirem les solucions oportunes a molts problemes que el nostre partit ve anunciant durant anys, i que el temps no fa més que donar-nos la raó, en la majoria de les vegades molt al nostre pesar ".

PxC

Vic, 2 d’agost de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube