Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 03/08/2012; Anglada assegura que Enrique De Diego és un periodista de regional preferent i un polític frustrat

Vic, 03/08/2012; Anglada assegura que Enrique De Diego és un periodista de regional preferent i un polític frustrat

03/08/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Josep Anglada: “Plataforma per Catalunya (PxC) estudia  interposar una demanda contra el periodista d'extrema dreta anti catalana, Enrique De Diego”.

Vic | Redacció.- El President de Plataforma per Catalunya (PxC) ha anunciat que “estem estudiant la possibilitat de presentar una demanda (criminal) contra el periodista d'extrema dreta catalanòfoba, Enrique De Diego. Ja vam avisar que la nostra querella contra el també periodista independentista d'extrema esquerra, Xavier Rius, que era una primera acció legal contra tots aquells frustrats que intenten cobrir les seves manques professionals i econòmiques a força de calumniar a Plataforma per Catalunya”.

Josep Anglada ha acusat a De Diego “ d’iniciar una campanya personal contra les cadenes de les quals va ser acomiadat i abocar el seu odi i les seves mentides cap a Plataforma per Catalunya i alguns dels seus dirigents. Alguna cosa que no anem a consentir. De Diego ha publicat articles constitutius de delicte i per això hauran de respondre en els tribunals”, Anglada ha afegir que “és patètic que aquest personatge confongui en un d'aquests article a les pilotes (objectes rodons o ovalats plens d'aire que serveixen per practicar diversos esports) amb els valons (habitants de Valonia, la comunitat francòfona de Bèlgica), més encara quan en el seu article sembla voler referir-se als flamencs (la comunitat de Bèlgica). Aquest és el nivell d'aquest calumniador de regional preferent”.

El líder identitari ha advertir que “De Diego ha incorregut en el més greu delicte en el qual pot caure un periodista contemplat en l'article 14 del Codi deontològic d'aquesta professió que fa referència a la calúmnia i la injúria, per descomptat no pot pensar que això li vagi a sortir gratis”.

Anglada ha conclòs afirmant que “és indecent la constant demostració d'odi cap a Catalunya de determinada premsa centralista, sens dubte és la pitjor de les maneres possibles que hi ha de fer que els catalans se sentin part del projecte col·lectiu espanyol. Aquesta premsa jacobina i anticatalana és l'aliment perfecte per al separatisme català. La seva bajanada no els dóna per més”.

PxC

Vic, 3 d'agost de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 03/08/2012; PxC anuncia una posible querella criminal contra el periodista “de extrema derecha catalanófoba”, Enrique de Diego

Redacción.-  El Presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciado que “estamos estudiando la posibilidad de presentar una demanda criminal contra el periodista “de extrema derecha catalanófoba”, Enrique De Diego. “Ya avisamos que nuestra querella contra el también periodista independentista de extrema izquierda, Xavier Rius, que era una primera acción legal contra todos aquellos frustrados que intentan cubrir sus carencias profesionales y económicas a base de calumniar a Plataforma per Catalunya”.

Josep Anglada ha acusado a De Diego “de iniciar una campaña personal contra las cadenas de las que fue despedido y verter su odio y sus mentiras hacia Plataforma per Catalunya y algunos de sus dirigentes”. “Algo”, dijo, “que no vamos a consentir”.

Anglada añadió “Es patético que ese personaje confunda en uno de esos artículo a los balones (objetos redondos u ovalados llenos de aire que sirven para practicar diversos deportes) con los valones (habitantes de Valonia, la comunidad francófona de Bélgica), más aún cuando en su artículo parece querer referirse a los flamencos (la comunidad de Bélgica). Ése es el nivel de este calumniador de regional preferente”.

El líder identitario ha advertido que “De Diego ha incurrido en el más grave delito en el que puede caer un periodista contemplado en el artículo 14 del Código deontológico de esa profesión que hace referencia a la calumnia y la injuria, por supuesto no puede pensar que eso le vaya a salir gratis”.

Anglada concluyó afirmando que “es indecente la constante demostración de odio hacia Cataluña de determinada prensa centralista, sin duda es la peor de las maneras posibles que hay de hacer que los catalanes se sientan parte del proyecto colectivo español”. Y añadió: “Esa prensa jacobina y anti-catalana es el alimento perfecto para el separatismo catalán. Su torpeza no les da para más”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube