Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 14/08/2012; Josep Anglada: “els invasors musulmans s'organitzen políticament i amenacen amb entrar al parlament català”

Vic, 14/08/2012; Josep Anglada: “els invasors musulmans s'organitzen políticament i amenacen amb entrar al parlament català”

14/08/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada assegura que “la presencia de Plataforma per Catalunya al Parlament català és ja una qüestió de vida o mort per el futur del país davant la invasió musulmana.

Vic | Redacció.-  L'anunci de la creació d'un partit musulmà i la seva intenció de presentar-se a les properes eleccions catalanes ha provocat la reacció de Josep Anglada qui ha declarat “ ho hem repetit en moltes ocasions: no estem davant un fenomen d'immigració sinó d'invasió demogràfica amb l'arribada de centenars de milers de colons provinents del Tercer Món amb el objectiu d'instal·lar-se primer per després dominar políticament Catalunya”,  afegint  “la traïció de CiU i del Tripartit ha estat la circumstància necessària perquè tot aquest procés hagi arribat a la gravíssima dimensió actual”.

Per el president de Plataforma per Catalunya (PxC) “l'anunci de la creació de Catalunya Òmnium, el partit dels musulmans instal·lats al nostre país, és un pas més en la seva estratègia islamista de penetració en les institucions i d'acumulació de poder polític. Sens dubte un pas que denota un salt qualitatiu tant en els seus objectius com en la sensació de poder que s'estén entre els invasors musulmans”

El líder identitari ha assenyalat que “mentre a diversos països del nostre entorn els musulmans intenten condicionar políticament als socialistes o als liberals, a Catalunya s'han atrevit a presentar-se amb un partit propi. La seva entrada al Parlament català seria un autèntic cataclisme per a la convivència i l'estabilitat del nostre país”, va anunciar Anglada, per qui “Òmnium Catalunya és el partit ètnic dels invasors, Plataforma per Catalunya és i serà l'únic partit polític que representa únicament als autòctons i l'única formació capaç de parar el procés de conquesta musulmà de la nostra terra. Les properes eleccions catalanes seran decisives en aquest sentit. Faig una crida a tots els autòctons perquè donin l'esquena als partits pseudocatanalistas i als partits centralistes, tots ells còmplices de la invasió, i recolzin amb força a Plataforma per Catalunya, la nostra presència al Parlament català és avui una qüestió de vida o mort per al futur del país”.

PxC

Vic, 14 d’agost de 2012

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 14/08/2012; Un partit musulmà es presentarà a les eleccions al Parlament

Anglada diu que l'entrada de Catalunya Òmnium a la cambra "seria un cataclisme per a la convivència"

Redacció.-  El partit musulmà Catalunya Òmnium -constituït a finals del 2011- es presentarà a les properes eleccions al Parlament -que si no s'avancen se celebraran al 2014-, amb la finalitat d’aglutinar el vots dels dels immigrants musulmans residents a Catalunya.

El president de la formació ultradretana Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha lamentat aquest fet i ha denunciat que "és un pas més en la seva estratègia islamista de penetració en les institucions i d'acumulació de poder polític".

En un comunicat, el líder de PxC ha dit que aquesta decisió "denota un salt qualitatiu tant en els seus objectius com en la sensació de poder que s'estén entre els invasors musulmans”. "Ho hem repetit en moltes ocasions -ha dit-: no estem davant un fenomen d'immigració sinó d'invasió demogràfica amb l'arribada de centenars de milers de colons provinents del Tercer Món amb el objectiu d'instal·lar-se primer per després dominar políticament Catalunya”.

En aquest sentit, Anglada ha afegit que  “la traïció de CiU i del Tripartit ha estat la circumstància necessària perquè tot aquest procés hagi arribat a la gravíssima dimensió actual”. PxC considera que l'entrada daquest partit al Parlament "seria un autèntic cataclisme per a la convivència i l'estabilitat del nostre país”.

El president de la formació ultra ha dit que “Catalunya Òmnium és el partit ètnic dels invasors" i ha reivindicat la seva formació com "l'únic partit polític que representa únicament als autòctons i l'única formació capaç de parar el procés de conquesta musulmà de la nostra terra".

Finalment, Anglada ha fet "una crida a tots els autòctons perquè donin l'esquena als partits pseudocatanalistas i als partits centralistes, tots ells còmplices de la invasió, i recolzin amb força a Plataforma per Catalunya, la nostra presència al Parlament català és avui una qüestió de vida o mort per al futur del país”.

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 14/08/2012; Josep Anglada: “Los invasores musulmanes se organizan políticamente y amenanzan con entrar en el parlament catalán”

Redacción.- El anuncio de la creación de un partido musulmán y su intención de presentarse a las próximas elecciones catalanas ha provocado ya la reacción oficial del presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada: “Lo hemos repetido en muchas ocasiones: no estamos ante un fenómeno de inmigración sino de invasión demográfica con la llegada de cientos de miles de colonos provenientes del Tercer Mundo con el objetivo de instalarse primero para luego dominar políticamente Cataluña”.

El líder identitario acusó a CiU y al Tripartito de haber traicionado a Cataluña y de propiciar “las circunstancias necesarias para que todo este proceso haya llegado a la gravísima dimensión actual”.

Para el presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), el anuncio de la creación de Catalunya Ómnium, integrada por musulmanes residentes en aquella comunidad autónoma, “es un paso más en su estrategia islamista de penetración en las instituciones y de acumulación de poder político”, lo que a su juicio “denota un salto cualitativo tanto en sus objetivos como en la sensación de poderío que se extiende entre los invasores musulmanes”.

El líder identitario señaló por otra parte que, “mientras en varios países de nuestro entorno los musulmanes intentan condicionar políticamente a los socialistas o a los liberales, en Cataluña se han atrevido a presentarse con un partido propio”. “Su entrada en el Parlament catalán sería un auténtico cataclismo para la convivencia y la estabilidad de nuestro país”, advirtió Anglada, para quien “Ómnium Catalunya es el partido étnico de los invasores”.

El vicense definió a Plataforma per Cataluña como “el único partido político que representa únicamente a los autóctonos y la única formación capaz de parar el proceso de conquista musulmán de nuestra tierra”. Por todo ello considera que “las próximas elecciones catalanas serán decisivas” y hace un llamamiento “a todos los autóctonos para que den la espalda a los partidos pseudocatanalistas y a los partidos centralistas, todos ellos cómplices de la invasión, y apoyen con fuerza a Plataforma per Catalunya”. “Nuestra presencia en el Parlament catalán es hoy una cuestión de vida o muerte para el futuro del país”, apostilló el dirigente plataformista.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube