Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Madrid, 21/09/2012; Acte inaugural de l'exercici polític de Plataforma per la Llibertat a Madrid

Madrid, 21/09/2012; Acte inaugural de l'exercici polític de Plataforma per la Llibertat a Madrid

24/09/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER LA LLIBERTAT (PxL)

El president de la Plataforma per la Llibertat (PxL), Josep Anglada, presideix la primera reunió de la seva delegació a Madrid, on es va fer la presentació del seu calendari d'activitats.

Madrid | Redacció.- Després de les vacances estivals, PxL-MADRID va celebrar una primera reunió per fer la presentació del seu calendari d'activitats. Un centenar d'afiliats es van reunir a l'Hotel Centro Norte de Madrid juntament amb el President de PxL, Josep Anglada ,i el Delegat a Madrid, José María Ruiz.José María Ruiz va resumir els acords de la Junta madrilenya fixant els objectius immediats. L'objectiu és treballar en un mínim de quinze municipis madrilenys, presentant el partit davant els veïns mitjançant campanyes basades en denúncia dels efectes de la immigració il·legal i la colonització cultural, la corrupció política, la lluita contra l'atur i la conscienciació identitària. José María Ruiz va dir que “Plataforma per la Llibertat, fundada a Catalunya com PxC, s'expandeix ara per Espanya per revolucionar el nostre estat d'ànim, decaigut després del fracàs de l'actual política espanyola. Espanya no ha fracassat com a projecte polític, han fracàs els nostres polítics, els nostres directors durant els últims 25 anys. No hi ha funcionaris ganduls, ni treballadors esqueixats, ni empresaris voraços, de la mateixa manera que no hi ha soldats dolents, sinó mals oficials que no saben dirigir. El que hi ha són polítics i banquers nefasts, xopadors de la sang espanyola, que han desmoralitzat amb els seus excessos i ineficàcia a la resta dels treballadors espanyols”.


José María Ruiz va afegir que “els assoliments de PxC-PxL a Catalunya són espectaculars: l'última enquesta electoral, publicada pel diari la Razón, dóna a PxC-PxL 3,4 % de vots i un mínim de tres diputats en la Generalitat de Catalunya. Però el més important de tot són aquests 67 regidors que cobreixen el territori català, amb representació en zones de l'interior on no està ni el PP ni Ciutadans. En aquest sentit, Ruiz va recordar que “Anglada i PxC és l'única veu en desenes de municipis que s'oposa a la independència de Catalunya i invoca a Espanya des de la seva profunda catalanitat, com molt brillantment va defensar el nostre President aquesta passat dilluns a Vic, on el seu grup municipal va ser l'únic que es va oposar a les pretensions independentistes de Convergència i Unió. M'enorgulleixo de servir sota la seva direcció”. Un ovacionat i tancat aplaudiment van seguir a aquestes paraules del Delegat madrileny.Ruiz també va presentar el discurs propi que s'està desenvolupant en PxL. “No podem seguir amb les antigues dialèctiques entre centralistes i separatistes, entre lliberals i socialistes, entre treballadors i empresaris. No podem seguir tibant la dialèctica absurda de separatista i separadors. Això l'hi deixem als lliberals i als socialistes, d'un i un altre bàndol, que han portat la ruïna a Espanya i als nostres conciutadans”.

Ruiz va acabar la seva intervenció assegurant que “la idea de Comunitat és el centre del nostre discurs. Nosaltres no volem individus que es mesurin per l'interès, volem persones que serveixin amb amor als seus conciutadans i a la seva comunitat política. I de la mateixa forma que la mare estima als seus fills i els fills als seus pares, de forma incondicional, volem que els homes i dones d'Espanya serveixin als seus conciutadans i al nostre país: amb amor. Que les seves relacions no es fonin en llaços contractuals, sinó de servei. La persona és alguna cosa que ha de transcendir a la seva hisenda i al seu ego. La persona que s'alci sobre l'honor, el treball i l'art germinarà el bé, la veritat i la bellesa. Espanya només tindrà futur si s'edifica sobre els fonaments d'una població en servei, d'homes i dones que es constitueixen en comunitats naturals, família, municipi, comunitat autònoma i comunitat espanyola”.

A continuació va prendre la paraula Josep Anglada, qui va elogiar l'entusiasme dels afiliats fundadors de PxL a Madrid. “A Catalunya hem demostrat com fer política. La constància i el sacrifici dels homes i les dones de PxC han estat les claus del nostre èxit”, afegint “hem treballat en l'àmbit municipal català, costejant èxit rere èxit en les conteses electorals, i ara estem preparats per saltar al Parlament de Catalunya. El nostre triomf és el de Catalunya, i al de Catalunya seguirà el de tota Espanya”.

El President va voler destacar l'espanyolitat de Catalunya i va defensar Espanya des de la seva catalanitat. “Afirmo ser vigatà, català i espanyol”. Aquestes paraules van ser seguides d'un fragorós aplaudiment. Josep Anglada va voler també deixar constància del seu rebuig pels separadors que habiten a Madrid: “és una pena que no sempre tinguem ajuda des d'aquells que diuen defensar Espanya però que no fan més que tibar la corda amb els separatistes, fins que es trenqui. Des de la nostra catalanitat i la nostra oposició a l'independentisme, rebutgem i condemnem rotundament als centralistes que odien a Catalunya”.

El líder identitari va acabanr assegurant que “seguirem amb la mateixa línia amb la qual hem aconseguit l'èxit a Catalunya, és a dir, amb un llenguatge clar i popular; propostes agressives, però realistes; denúncia dels excessos de la casta; oposició frontal i rotunda a la immigració, i defensa prioritària dels autòctons”.

PxL

Madrid, 21 de setembre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 25/09/2012; Josep Anglada: “¿Cómo se atreve a decir Artur Mas que España nos roba cuando CiU parece más una asociación de malhechores que un partido político?”

Redacción.-  Una delegación del Consejo Ejecutivo de Plataforma por la Libertad (PxL) encabezada por Josep Anglada celebró este pasado fin de semana sendas reuniones fuera de Cataluña. La primera de ellas tuvo lugar el viernes en un céntrico hotel de Madrid, donde se celebró una asamblea organizativa de carácter interno y a la que acudieron más de un centenar de personas procedentes de varias localidades de la comunidad. La reunión sirvió para dar forma al proyecto de Plataforma por la Libertad en Madrid.

Anglada se mostró muy ilusionado con el proyecto de expansión del partido: “Estoy muy contento de volver a estar aquí con todos vosotros, como hice hace un par de meses, cuando estuvimos luchando contra la construcción de una mezquita en Torrejón. No os quepa ninguna dudas de que en Cataluña tenemos claro que el proyecto identitario se va extender por el resto de España porque es necesario e imprescindible para una regeneración de la política nacional y porque nosotros atacamos y atacaremos sin temor y de frente a la casta podrida y parasitaria”.

Ya el sábado por la mañana, la comitiva identitaria se desplazó hasta la ciudad de Burgos, coincidiendo con la celebración de un curso de formación a los militantes de Castilla León por parte del secretario de organización, David Parada, el secretario general, Robert Hernando y el propio Josep Anglada. En el coloquio explicaron sus experiencias como concejales y se marcaron unas pautas sobre cómo debe afrontarse una campaña municipal.

Por la tarde, en un céntrico hotel de Burgos tuvo lugar la presentación oficial de Plataforma por la Libertad en Castilla y León. Se trata de la primera vez que un partido social identitario se presenta en sociedad en tierras castellano leonesas.

En el acto intervino el delegado de Madrid, José María Ruiz; el secretario de relaciones internacionales, Enrique Ravello; el secretario general, Robert Hernando y el delegado local José Ramón Hernandéz, que explicó el proyecto de PxL en su región y animó a los asistentes a involucrarse en la lucha identitaria. “Gracias a Josep Anglada hoy sí tenemos una herramienta y una fórmula que se ha demostrado que funciona tanto social como electoralmente”, dijo.

El turno de intervenciones lo cerró entre vítores y aplausos el presidente de Plataforma por la Libertad, Josep Anglada, que comenzó denunciando cómo “la identidad castellana ha sido troceada en diversas comunidades autónomas para aislarla y debilitarla” y lamentó que” Castilla está abandona y totalmente ignorada por el Gobierno central”.

El líder identitario manifestó que “Castilla y Cataluña son dos identidades con vínculos históricos y afectivos que pueden y deben construir esa España diversa y armónica en la que nosotros creemos”. “Una España”, añadió, “en la que se respeten realidades, pueblos e idiomas; esa España solidaria de las identidades, y no esta España reduccionista, del enfrentamiento constante, del cabreo permanente, del jacobinismo ciego y el independentismo de la nada”.

Durante su intervención, el vicense arremetió contra los líderes de la casta: “¿Cómo diablos se atreve Artur Mas a decir que España nos roba cuando él preside un partido llamado CiU, que parece más una asociación de malhechores que un partido político? ¿Cómo se atreve Rajoy y similares a decir que Cataluña ha de ser más solidaria cuando ellos son incapaces de recortar sus sueldos o renunciar a ninguna de sus millonarias prebendas?”.

Anglada también animó a los presentes a que defiendan la “histórica identidad castellana”, aludiendo en este sentido a la figura histórica del Cid Campeador, al que consideró un referente en lo personal. “Debéis ser capaces de frenar al invasor, y cuando digo al invasor no me refiero solamente a los millones de inmigrantes maleantes que campan a sus anchas por nuestro país provocando competencia desleal o inseguridad ciudadana. Me refiero a la abominable banca que ha estafado a la gente humilde de nuestro país, y me refiero también a la casta política corrupta que se ha reído del pueblo durante años, porque hoy mi espada es vuestra Tizona, es el apoyo del pueblo humilde y trabajador. Nuestro triunfo ha salido y saldrá de las urnas”.

Anglada concluyó apuntando a la inmigración como “el gran problema que nadie se atreve a señalar y mucho menos solucionar”. “Plataforma por la Libertad es la única formación identitaria que hoy puede ganar la batalla por nuestros derechos sociales, por nuestro futuro, por repeler la invasión migratoria, por salir de la globalización y por poner primero a los de casa”.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube