Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 26/09/2012; Anglada considera intolerable que el secretari general del consell islàmic català intenti decapitar la llibertat d'expressió dels catalans

Barcelona, 26/09/2012; Anglada considera intolerable que el secretari general del consell islàmic català intenti decapitar la llibertat d'expressió dels catalans

26/09/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada ha declarat que com Mas segueixi amb la seva actual política d'immigració haurà de demanar la independència al Marroc en lloc de a Espanya.

Barcelona | Redacció. -
Segons publicava el diari digital català Som Notícia en el marc del VII Congrés dels Imams i Presidents de Mesquites de Catalunya el secretari general de la Federació Consell Islàmic de Catalunya, Mohammad Halhoul, ha afirmat que "sentim que hi ha una frontera, unes línies vermelles que marquen fins on podria arribar la llibertat d'expressió, la llibertat artística o la llibertat de producció" segons creu Halhoul, cal "posar lleis a la llibertat d'expressió, no tot està permès, crec que és un debat humanístic en el qual els juristes haurien de treballar determinant un punt fins on arriben les llibertats".

Com és habitual l'únic polític català que ha sortit al pas d’aquestes declaracions que suposen un atemptat a un principi bàsic de la democràcia com és la llibertat d'expressió que sempre ha defensat amb totes les forces  Plataforma per Catalunya ha estat el seu president Josep Anglada.

El líder identitari català ha declarat que "Mohammed Halhoul no és ningú per dir el que cal fer amb les lleis catalanes, Halhoul és un moro que el que ha de fer si no està content a Catalunya és marxar a un país governat sota la llei islàmica, allà segur que se sent molt a gust, tothom sap que la seva llei es caracteritza per la llibertat d'expressió i la defensa de les llibertats, sobretot la de les dones".

Però Anglada ha anat més enllà "és intolerable que gent com aquesta, un d'ells el Imam de Terrassa imputat per adoctrinar als seus fidels sobre com s'ha de pegar a la dona ens vulgui donar a nosaltres lliçons de res i molt menys de llibertats, estic totalment a favor de la llibertat d'expressió i els que vulguin fer humor amb Mahoma que ho facin, es fa moltes vegades de l'església catòlica i ningú es tira dels cabells".

Igualment també s'ha lamentat de que "els polítics de la casta com Artur Mas o Pere Navarro l'alcalde de la ciutat més colonitzada pels moros de Catalunya els hi estan rient les gràcies als radicals islamistes, els permeten fer mesquites, els subvencionen i els donen les ajudes que han de ser per als de casa "i ha acabat ironitzant que" com Mas segueixi amb l'actual política d'immigració haurà de demanar la independència al Marroc en lloc de a Espanya".

PxC

Vic, 26 de setembre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 27/09/2012; Anglada: “Como Artur Mas siga con su actual política de inmigración tendrá que pedir la independencia a Marruecos en lugar de a España”

Redacció.- En el marco del VII Congreso de los Imanes y Presidentes de Mezquitas de Cataluña, el secretario general del Consejo Islámico de Cataluña, Mohammed Halhoul, defendió la existencia de “una frontera, unas líneas rojas que marquen hasta dónde podría llegar la libertad de expresión, la libertad artística o la libertad de producción”, en respuesta a la polémica por las caricaturas de Mahoma.

Halhoul defendió la aprobación de leyes que limiten la libertad de expresión: “No todo está permitido, creo que es un debate humanístico en el que los juristas deberían trabajar determinando hasta dónde pueden llegar las libertades”.

Como es habitual, Josep Anglada ha sido el único político catalán que ha salido al paso de estas declaraciones, que atentan contra un principio tan básico de las sociedades occidentales como la libertad de expresión.

El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC)  indicó que “Mohammed Halhoul no es nadie para decir lo que hay que hacer con las leyes catalanas”. “Halhoul es un moro que, si no está contento en Cataluña, lo que debe hacer es marcharse a un país gobernado bajo la ley islámica. Allí seguro que se siente muy a gusto, todo el mundo sabe que su ley se caracteriza por la libertad de expresión y la defensa de las libertades, sobre todo la de las mujeres”, señaló el vicense en clave irónica.

Anglada cree “intolerable que gente como ésta o como el imán de Tarrasa, imputado por adoctrinar a sus fieles sobre cómo se ha de pegar a la mujer, nos quiera dar a nosotros lecciones de nada y mucho menos de libertades”. Y añadió: “Estoy totalmente a favor de la libertad de expresión y los que quieran hacer humor con Mahoma que lo hagan; se hace muchas veces con la iglesia católica y nadie se rasga las vestiduras”.

El líder plataformista lamentó por otro lado que “los políticos de la casta, como Artur Mas o Pere Navarro, el alcalde de la ciudad más colonizada por los moros de Cataluña, les estén riendo las gracias a los radicales islamistas, les permitan las mezquitas, les subvencionen y les den las ayudas que han de ir a parar a los de casa”.

El presidente de PxC advirtió por último: “Como Artur Mas siga con la actual política de inmigración va a tener que pedir la independencia a Marruecos en lugar de a España”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube