Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 01/02/2012; Josep Anglada serà el cap de cartell a les pròximes eleccions autonòmiques del 25 de novembre per Barcelona

Barcelona, 01/02/2012; Josep Anglada serà el cap de cartell a les pròximes eleccions autonòmiques del 25 de novembre per Barcelona

02/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El comitè electoral de PxC escull com a caps de llista a Josep Anglada per Barcelona, ​​Eduard Pallerola per Lleida, Ignasi Mulleras per Girona i el calafellenc  Joan Carles Fuentes per Tarragona.

Barcelona | Redacció. - Reunit el comitè electoral de Plataforma per Catalunya ha fet públic el nom dels candidats que seran cap de cartell a les properes eleccions al Parlament català convocades per Artur Mas per al  proper 25 de novembre.

Els candidats seran el president del partit Josep Anglada per Barcelona, ​​el secretari territorial de Lleida Eduard Pallerola per la província Lleida, el secretari territorial i regidor d'Olot Ignasi Mulleras per Girona i el calafellenc Joan Carles Fuentes per la demarcació de Tarragona. Llista que tancarà el vicepresident del partit i regidor de El Vendrell August Armengol que ha decidit no presentar-se de cap de cartell ja que pensa centrar tots els seus esforços polítics a intentar aconseguir l'alcaldia de El Vendrell al 2015.

El president de Plataforma per Catalunya Josep Anglada ha assenyalat sobre la qüestió que "anem a aquestes eleccions com sempre hem fet, amb tota la il·lusió del món, estem segurs que entrarem al Parlament per les 4 demarcacions i amb uns grans resultats" i ha afegit que "ens presentem com el que som, la plataforma del sentit comú,  aportarem durant la campanya solucions reals, per problemes reals, no caurem al parany que ha posat la casta enquistada, que ha provocat intencionadament un conflicte entre Catalunya i Espanya per desviar l'atenció i que no es parli de la seva inutilitat total per solucionar amb coratge els problemes reals d’un poble fart i cansat de tants enganys".

Plataforma per Catalunya fa temps que ve avisant que està en el seu millor moment de forma, i sens dubte això es traduirà en uns grans resultats la nit del 25 de novembre per tots els racons de la nostra terra.

PxC

Barcelona, 1 d’octubre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.DELCAMP.CAT, 02/10/2012; 08:03 Joan Carles Fuentes, cap de llista de PxC per Tarragona

http://www.naciodigital.cat/delcamp/noticia/24125/joan/carles/fuentes/cap/llista/pxc/tarragona

Joan Carles Fuentes, cap de llista de PxC per Tarragona

El comitè electoral del partit identitari Plataforma per Catalunya (PxC) ha decidit que Joan Carles Fuentes, de Calafell i regidor a l'Ajuntament de Vic, sigui el cap de cartell a les properes eleccions al Parlament català convocades per Artur Mas per al  proper 25 de novembre. August Armengol, cap de files de PxC al Vendrell, ha decidit no presentar-se de cap de cartell ja que pensa centrar tots els seus esforços polítics per intentar aconseguir l'alcaldia del Vendrell al 2015. Armengol tancarà la llista per Tarragona.

El president de Plataforma per Catalunya Josep Anglada ha assenyalat sobre la qüestió que "anem a aquestes eleccions com sempre hem fet, amb tota la il·lusió del món, estem segurs que entrarem al Parlament per les 4 demarcacions i amb uns grans resultats". De totes maneres, les darreres enquestes publicades allunyen PxC del Parlament. 

Historial de Joan Carles Fuentes

L'any 2007 Fuentes va repartir uns pamflets en què un suposat grup de magrebins demanava el vot per a totes les formacions polítiques excepte per PxC. Després de ser acusat d'un suposat delicte de provocació de l'odi, la justícia el va absoldre. El líder del partit, Josep Anglada, també va ser jutjat però també va quedar absolt. El passat mes de setembre l'Audiència considera que els pamflets tenien un"caràcter irònic" i que "cap de les expressions recollides suposen una invitació directa i convincent a cometre cap delicte en concret".

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 02/10/2012; Anglada, Pallerola, Mulleras y Fuentes encabezarán las candidaturas de PxC de cara a las autonómicas catalanas

Redacción.-  Josep Anglada por Barcelona, Eduard Pallerola por Lérida, Ignaci Mulleras por Gerona y el calafellense Joan Carles Fuentes por Tarragona serán los cabeza de lista de Plataforma per Catalunya (PxC) en las cuatro circunscripciones catalanas de cara a  las  elecciones autonómicas convocadas por Artur Mas para el próximo 25 de Noviembre.

Cabe destacar que el vicepresidente del partido y concejal de El Vendrell, August Armengol, cerrará la lista identitaria por la demarcación de Tarragona. Armengol decidió no concurrir al frente de la candidatura tarraconense para centrar todos sus esfuerzos en lograr la Alcaldía de El Vendrell en los comicios locales del 2015.

El presidente de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, expresó la ilusión de los identitarios catalanes por unas elecciones que pueden marcar un punto de inflexión en la islamización o no de Cataluña, así como su confianza en los resultados finales: “Estamos seguros de que vamos a entrar al Parlamento por las cuatro demarcaciones y con unos grandes resultados”, señaló. Añadió que “nos presentamos como lo que somos, la plataforma del sentido común y vamos a aportar soluciones reales para problemas reales”.

De entre todas las fuerzas políticas catalanas, PxC parece ser la única que no ha sido abducida por la espiral secesionista que vive Cataluña. En este sentido, Anglada señaló de forma terminante: “No vamos a caer en la trampa que ha puesto la casta enquistada y que ha provocado intencionadamente un conflicto entre Cataluña y España para desviar la atención y que no se hable se su inutilidad total para solucionar con coraje los problemas reales de un pueblo hastiado y cansado de tantos engaños”.

WWW.LAFURA.CAT, 03/10/2012; 11:50 Un calafellenc, cap de llista de PxC a Tarragona

 http://lafura.cat/noticies/calafellenc-llista-pxc-tarragona

CALAFELL.- El calafellenc Joan Carles Fuentes, actual regidor a l’Ajuntament de Vic, ha estat designat pel comitè electoral del partit com a cap de llista de la Plataforma per Catalunya (PxC) per Tarragona a les eleccions al Parlament. El regidor vendrellenc August Armengol ha decidit no presentar-s’hi per tal de centrar tots els seus esforços a aconseguir l’alcaldia del Vendrell al 2015. Armengoltancarà la llista per Tarragona.

EL 3 DE VUIT, 05/10/2012; PORTADA I PÀG.12 El calafellenc Joan Carles Fuentes, cap de PxC a les eleccions al Parlament

El calafellenc Joan Carles Fuentes, cap de llista de PxC a Tarragona
 
Resideix a Calafell des de fa molts anys, tot i que és regidor a l'Ajuntament de Vic

EL VENDRELL.- El comitè electoral del partit identitàri Plataforma per Catalunya (PxC) ha decidit que Joan Carles Fuentes, resident des de fa anys al municipi de Calafell, però regidor a l’Ajuntament de Vic (Osona), sigui el cap de cartell d'aquest partit polític per la demarcació de Tarragona en les properes eleccions al Parlament català convocades pel president de la Generalitat, Artur Mas, per al proper 25 de novembre. August Armengol, cap de files de Plataforma per Catalunya (PxC) al Vendrell i vicepresident del mateix partit en l'àmbit de país, ha decidit no presentar-se de cap de cartell, ja que, segons s'explica en una nota de premsa, "pensa centrar tots els seus esforços polítics per intentar aconseguir l'alcaldia del Vendrell al 2015". Simbòlicament, però, Armengol tancarà la llista electoral de Plataforma per Catalunya (PxC) per la mateixa circumscripció de Tarragona. El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i també regidor portaveu de PxC a l'Ajuntament de Vic, Josep Anglada, ha assenyalat sobre les properes eleccions autonòmiques que "anem a aquestes eleccions com sempre hem fet, amb tota la il·lusió del món; estem segurs que entrarem al Parlament per les 4 demarcacions i amb uns grans resultats".

 

Dades

 

Joan Carles Fuentes va néixer l'any 1964 i és psicoanalista i psicoterapeuta. Ha treballat al Centre Internacional de Psicologia de Barcelona i fent de musicoterapeuta a l'Institut Superior de Ciències Terapèutiques i Educatives. També va ser professor empresarial de cursos de formació de la Generalitat i el Fons Social Eurpeu, tres anys com a membre de Creu Roja.

 

En política, Joan Carles Fuentes és membre del Consell Executiu de Plataforma per Catalunya (PxC) i, com apuntàvem, regidor pel mateix partit a l'ajuntament de Vic, des de l'any 2007.
 

LA FURA, 05/10/2012; PÀG.12 Cap de llista de PxC

CALAFELL.- El calafellenc Joan Carles Fuentes, actual regidor a l’Ajuntament de Vic, ha estat designat pel comitè electoral del partit com a cap de llista de la Plataforma per Catalunya (PxC) per Tarragona a les eleccions al Parlament. El regidor vendrellenc August Armengol ha decidit no presentar-s’hi per tal de centrar tots els seus esforços a aconseguir l’alcaldia del Vendrell al 2015. Armengol tancarà la llista per Tarragona.

WWW.EL9NOU.CAT, 08/10/2012; Josep Anglada serà el candidat de PxC a les eleccions i compta amb tenir Marine Le Pen a la campanya

Josep Anglada serà el cap de llista per Plataforma per Catalunya a les eleccions al Parlament del 25 de novembre

ACN.- El també regidor de Vic Joan Carles Fuentes serà el candidat per Tarragona, ja que actualment viu a Calafell. Per altra banda, PxC dóna suport a la concentració espanyolista que es farà a Barcelona el Dia de la Hispanitat.
 
Eduard Pallerola, Ignasi Mulleras i Joan Carles Fuentes es presenten per Lleida, Girona i Tarragona respectivament
 
El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, serà el cap de llista per Barcelona d'aquesta formació a les eleccions al Parlament del proper 25 de novembre. Després de la reunió del comitè electoral de la formació, s'ha fet públic el nom dels candidats que acompanyaran Anglada en l'escomesa electoral. Així, Eduard Pallerola serà el cap de cartell per Lleida, el regidor a l'Ajuntament d'Olot Ignasi Mulleras per Girona i el regidor al consistori vigatà Joan Carles Fuentes ho farà per Tarragona. En un comunicat de PxC, Anglada assenyala que la formació té la convicció que aquest cop entrarà al Parlament "per les quatre demarcacions i amb uns grans resultats".

El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha assenyalat que el seu partit es presenta a les eleccions del 25 de novembre "com el que som, la plataforma del sentit comú". I ha afegit que durant la campanya, PxC aportarà "solucions reals als problemes reals", en contraposició al discurs que els altres partits "han provocat intencionadament" sobre un "conflicte" entre Catalunya i Espanya "per desviar l'atenció i que no es parli de la seva gestió per solucionar els problemes reals d'un poble fart i cansat de tants enganys".

WWW.OSONA.COM, 09/10/2012; Anglada ja es veu assegut en un escó al Parlament

PxC aspira a obtenir cinc diputats al Parlament, tot i el caràcter plebiscitari de les eleccions.

Redacció.- PxC  ha fet públic els noms dels quatre candidats que encapçalaran les seves llistes a les eleccions autonòmiques del 25 de novembre. A Barcelona, no hi ha hagut cap sorpresa i el número 1 serà el president de la formació i regidor a l’Ajuntament de Vic, Josep Anglada. A la demarcació de Tarragona, un altre conegut de la comarca: Joan Carles Fuentes, actual regidor de l’Ajuntament de Vic, tot i que viu a Calafell. A Lleida, el cap de llista serà Eduard Pallerola i a Girona, Ignasi Mulleras.

Josep Anglada, en declaracions a Osona.com, s’ha mostrat molt optimista de cara als comicis, tot i les enquestes negatives que han sortit aquests dies en alguns mitjans i que no els donen cap escó, en concret, a El Periódico i El País (a la Razón, en canvi, els donaven tres diputats). PxC, segons el seu president, aspira a aconseguir grup parlamentari, o sigui, cinc diputats, i a obtenir representació a les quatre demarcacions.

Les properes eleccions tindran com a tema central la independència de Catalunya, un àmbit en el que PxC no s’hi troba còmode i que queda molt allunyat del seu discurs contra la immigració. Aquest plebiscit, però, no afectarà els resultats finals, segons Anglada: “Tenim un electorat molt fidel. I hem pujat de regidors a tot el territori. Ja en tenim 67”.

Pel que fa als següents noms de la llista, es faran públics en els propers dies, un cop s’hagi comunicat als escollits. A la candidatura de Barcelona, torna a sonar amb força la regidora vigatana Marta Riera, molt activa a dins el partit en els últims temps i que ja va entrar als primers llocs de la candidatura de PxC en les darrers eleccions.

EL9NOU, 08/10/2012; PÀG. 4 Joan Carles Fuentes serà el candidat

Vic .- Joan Carles Fuentes, regidor de PxC a Vic, serà el cap de llista de la formació a la demarcació de Tarragona a les eleccions del 25-N. Fuentes és regidor de Vic, tot i que actualment té la residència a Calafell (Baix Penedès). Fuentes va ocupar a les eleccions municipals de 2011 el lloc número 6 i no va sortir elegit, però va tornar a entrar al consistori després de la renúncia de Josep Maria Paré.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube