Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona,14/10/2012;  Josep Anglada visita la festa major de Sarrià envoltat d'un ambient festiu i familiar

Barcelona,14/10/2012; Josep Anglada visita la festa major de Sarrià envoltat d'un ambient festiu i familiar

14/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de PxC, Josep Anglada, ha declarat que "si el Caudillito del Parc de la Ciutadella, Artur Mas, o el Califa de Terrassa, Pere Navarro, han de ser els homes que liderin la nova Catalunya estem apanyats".

Barcelona | Redacció.- Aquest diumenge una delegació de PxC a Barcelona encapçalada pel president de la formació identitària, Josep Anglada, i pel secretari general del partit , Robert Hernando, van visitar la festa major del Barcelonès barri de Sarrià. Allà el vigatà va poder comprovar un cop més l'afecte, l'apreci i l'expectació que rep per part de la ciutadania des dels vianants als firaires que reclamaven al seu pas la presència d'Anglada per explicar els seus problemes i les seves preocupacions de primera mà.

El líder identitari preguntat sobre els pròxims comicis catalans va contestar que "és l'hora del poble, ja no se li pot enganyar, la gent sap que només Plataforma per Catalunya aborda amb valentia i coratge els problemes reals del poble, deixem de banda les cortines de fum de separatistes i separadors i ens centrem a explicar com podem resoldre des de la nostra òptica la situació de crisi econòmica i social que estem vivint ".

I va afegir que "si el caudillet del Parc de la Ciutadella, Artur Mas, o el Califa de Terrassa Pere Navarro són les dues persones que han de liderar la Catalunya del futur, estem arreglats, l'un s'ha comportat com un dictador envoltat d’adlàters  aduladors i l'altre ha estat l'home que ha convertit Terrassa en una ciutat ocupada pels colonitzadors musulmans ".

I preguntat sobre l'enquesta de La Vanguardia que anuncia l’entrada de PxC al Parlament Josep Anglada va contestar que "és un bon símptoma sens dubte, que ni La Vanguardia s'atreveixi ja a amagar la imminent entrada de PxC al Parlament, diu molt, com ho va dir en les seves dues últimes enquestes La Razón que ens ha atorgat 3 diputats, però de veritat us dic que no crec massa en les enquestes, que nosaltres seguim treballant com avui a peu de carrer, l'única enquesta que val és la del dia 25 de Novembre".

PxC

Barcelona, 14 d’octubre de 2012

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 15/10/2012; Anglada acusa al candidato socialista a la Generalitat de haber convertido Tarrasa “en una ciudad ocupada por los colonizadores musulmanes”

Marta Barranco/Especial para AD.- Este domingo, una delegación de PxC en Barcelona, encabezada por el presidente de la formación identitaria, Josep Anglada, y por el secretario general del partido, Robert Hernando, visitó la fiesta mayor del Barcelonés barrio de Sarriá. Allí, el vicense pudo comprobar una vez más el cariño, el afecto y la expectación que recibe por parte de la ciudadanía: desde los viandantes, a los feriantes, que reclamaban a su paso la presencia de Anglada para explicarles sus problemas y preocupaciones de primera mano.

El líder identitario, preguntado sobre los próximos comicios catalanes, contestó que “es la hora del pueblo, ya no se le puede engañar, la gente sabe que solo Plataforma per Catalunya aborda con valentía y coraje los problemas reales del pueblo, dejamos de lado las cortinas de humo de separatistas y separadores y nos centramos en explicar cómo podemos resolver desde nuestra óptica la situación de crisis económica y social que estamos viviendo”.

Y añadió que “si el caudillito del Parque de la Ciudadela, Artur Mas, o el Califa de Tarrasa Pere Navarro son las dos personas que han de liderar la Cataluña del futuro, estamos arreglados; el uno se ha comportado como un dictador rodeado de adláteres aduladores y el otro ha sido el hombre que ha convertido Tarrasa en una ciudad ocupada por los colonizadores musulmanes”.

Preguntado por último sobre la última encuesta de La Vanguardia que anuncia la entrada de PxC al Parlament, Josep Anglada dijo: “Es un buen síntoma sin duda. Que La Vanguardia se atreva ya a esconder la inminente entrada de PxC en el Parlament dice mucho, como lo dijo en sus dos últimas encuestas La Razón que nos ha otorgado 3 diputados, pero os digo que no creo demasiado en las encuestas. Hay que seguir trabajando como hoy a pie de calle. La única encuesta que vale es la del día 25 de noviembre”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube