Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona,16/10/2012; Plataforma per Catalunya convoca una concentració al centre de Barcelona sota el lema: El treball primer pels de casa

Barcelona,16/10/2012; Plataforma per Catalunya convoca una concentració al centre de Barcelona sota el lema: El treball primer pels de casa

15/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) 

Anglada, "no podem consentir que empreses nacionals que tenen grans beneficis contractin abans als estrangers que a gent de casa".

Barcelona | Redacció.-
El president de Plataforma per Catalunya Josep Anglada ha anunciat avui que la formació identitària ha convocat una concentració sota el lema: El treball primer per als de casa, al centre neuràlgic de Barcelona.

La concentració serà a la cantonada dels carrers Fontanella i Portal de l'Àngel dissabte dia 27 d'octubre a les 18 hores just davant d'una botiga Movistar de Telefónica.

Josep Anglada ha aclarit que "hem decidit convocar la concentració davant d'una botiga de telefònica perquè ens sembla un símbol negatiu del que està succeint al nostre país, empreses nacionals que tenen grans beneficis que majoritàriament provenen de la clientela nacional i prefereixen deslocalitzar seu negoci i contractar estrangers abans que gent de casa" i ha afegit que" només cal trucar a atenció a al client de Movistar o de moltes altres empreses per adonar-se que això és així, aquests Call Centers estan majoritàriament en Amèrica del Sud, d'altra banda la qualitat és pèssima, és obvi que els serveis tindrien més eficiència si el treball ho fan persones d'aquí, naturalment molt més preparades".

D'altra banda Anglada també ha revelat que un dels punts forts del programa de Plataforma per Catalunya a les properes eleccions serà que es concediran beneficis fiscals a les empreses que prioritzin la contractació d'espanyols per davant dels immigrants, i que expulsaran progressivament a tots els immigrants aturats de llarga durada que segons Anglada "no pinten res des de fa molt temps al nostre país, amb gairebé 6 milions d'aturats amb una deslocalització galopant, amb una reforma laboral inútil que només ha portat més atur el país necessita deixar anar llast, no podem permetre que mentre hi hagin persones de casa sense un treball per alimentar dignament la seva família segueixin entrant immigrants o els que ja hi han accedeixin a la feina o els ajuts abans que els de casa".

També ha comentat que "és molt important invertir en obra pública per generar ocupació però em fa veritablement molta pena i llàstima passar per una obra i veure com la majoria dels treballadors són moros, negres o sud-americans, el treball que genera l'estat hauria de ser exclusivament per a la gent de casa i més en els temps que corren ".

Així les coses, mentre altres intenten convertir les eleccions en un plebiscit entre Espanya i Catalunya, la formació identitària Plataforma per Catalunya segueix sent la plataforma del sentit comú i l'únic partit que es presenta a aquestes eleccions per afrontar amb valentia la solució als problemes reals del poble, de la classe treballadora.

PxC

Barcelona, 16 d’octubre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 16/10/2012; Josep Anglada: “Me da mucha pena pasar por una obra y ver cómo la mayoría de los trabajadores son moros, negros o sudamericanos”

Marta B.- /Especial para AD.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciado hoy que su formación identitaria ha convocado una concentración bajo el lema: “El trabajo, primero para los de casa”, en el centro neurálgico de Barcelona.

La concentración tendrá lugar entre la esquina de la calle Fontanella y el Portal del Ángel, el sábado 27 de octubre, a las 18 horas, concretamente junto a una tienda Movistar.

Josep Anglada explica que “hemos decidido convocar la concentración frente a una tienda de Telefónica porque nos parece un símbolo negativo de lo que está sucediendo en nuestro país, como es el hecho de que empresas nacionales que tienen grandes beneficios que mayoritariamente provienen de la clientela nacional, luego prefieren des localizar sus negocios y contratar extranjeros antes que a la gente de casa”. 

“No hay más que llamar a ‘atención a al cliente’ de Movistar o de muchas otras empresas para darse cuenta de que eso es así, estos Call Centers están en su mayoría en Suramérica. Por otro lado, la calidad es pésima, por lo que es obvio que los servicios tendrían más eficiencia si el trabajo lo hiciesen personas de aquí, naturalmente mucho más preparadas”, señala el vicense.

Por otro lado, Anglada también ha revelado que uno de los puntos fuertes del programa de Plataforma per Catalunya para las próximas elecciones será la concesión de beneficios fiscales a las empresas que prioricen la contratación de españoles que de inmigrantes.

Asimismo, anuncia que el partido identitario expulsará “progresivamente a todos los inmigrantes parados de larga duración que no pintan nada en nuestro país”. “Con casi 6 millones de parados, con una deslocalización galopante y con una reforma laboral inútil que solo ha traído más desempleo, el país necesita soltar lastre. No podemos permitir que mientras hayan personas de casa sin un trabajo para alimentar dignamente a su familia, sigan entrando inmigrantes o que los que ya hay accedan al trabajo o las ayudas antes que los de casa”.

Anglada se refiere asimismo a la necesidad de “invertir en obra pública para generar empleo”, añadiendo que “me da mucha pena pasar por una obra y ver cómo la mayoría de los trabajadores son moros, negros o sudamericanos. El trabajo que genera el Estado debería ser exclusivamente para la gente de casa y más en los tiempos que corren”.

Así las cosas, mientras otros intentan convertir las elecciones autonómicas en un plebiscito entre España y Cataluña, Plataforma per Catalunya parece ser el único partido que se presenta a estas elecciones para afrontar eficazmente la solución a los problemas reales del pueblo, de la clase trabajadora, de los catalanes de a pie.

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube