Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada: “Albiol és un farsant”

Anglada: “Albiol és un farsant”

17/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada titlla d’escàndol inacceptable el cobrament de comissions il·legals a immigrants del PP de Badalona

Vic  | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya ha assegurat que un any i mig de govern del Partit Popular a Badalona ha estat suficient per treure a la llum la seva veritable cara.

Anglada ha assenyalat el fariseisme del PP després de l’escàndol deslligat per les comissions il·legals que un regidor del govern municipal volia cobrar al propietari d’un restaurant àrab per reobrir el seu negoci, que havia estat tancat per deficiències administratives.

El dirigent identitari ha titllat la irregularitat d’“enèsima ensopegada del farsant d’Albiol” i s’ha mostrat contundent en afirmar que “suposa un escàndol inacceptable que el desacredita totalment”.

Anglada ha recordat que tot i que l’alcalde de Badalona havia proclamat als quatre vents que la seguretat era la seva prioritat, un estudi posava de manifest recentment que Badalona és la ciutat més insegura de tot Espanya d’entre els més de 8.000 municipis.

El líder identitari ha assenyalat, a més, la incapacitat de l’alcalde popular per frenar la delinqüència a la localitat barcelonesa, després que l’índex de delictes comesos pugés respecte l’any 2011 després de la seva presa de possessió al consistori.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube