Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona 21/10/2012; Anglada visita el camp del RCD Espanyol acompanyat del seu número dos i exconseller del club Robert Hernando

Barcelona 21/10/2012; Anglada visita el camp del RCD Espanyol acompanyat del seu número dos i exconseller del club Robert Hernando

21/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada, "sóc culer, però vaig venint al camp de Cornellà 4 o 5 vegades per temporada, m'agrada molt l'Espanyol, li desitjo el millor, és un club amb una afició extraordinària, estic segur que es salvarà sense problemes".

Barcelona |
Redacció. - El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat a la presidència de la Generalitat Josep Anglada, ha gaudit del partit de futbol entre l'Espanyol i el Rayo Vallecano, que ha acabar amb victòria local per 3 gols a 2.  Anglada  tot i ser un reconegut culer ha manifestat en diferents ocasions que sent un gran afecte per l'Espanyol i que assisteix assíduament als partits de l'equip blanc i blau.

En aquesta ocasió  ha gaudit del partit acompanyat del secretari general de la formació i número dos a la llista per Barcelona Robert Hernando, que va ser al seu dia el conseller més jove de la història del centenari club barceloní .


En acabar el partit  Josep Anglada ha declarar que "normalment sempre que vinc al camp de l'Espanyol presencio una victòria perica, ja li he dit en to de broma a el Robert que m'ha de portar més sovint, sóc un talismà,  encara que ja vaig venint bastant sovint, estic content de la victòria i a més crec que a partir d'aquest partit l'Espanyol començarà a pujar a la taula i es salvarà sense massa problemes".Anglada ha estat abans del partit pels voltants de l'estadi acompanyat d'un bon nombre de militants, ha visitat a la mítica penya de Cornellà, ha rebut innombrables mostres d'afecte dels aficionats blanc i blaus que li han manifestat amb insistència la intenció de donar-li el seu vot en les pròximes eleccions del 25 de novembre "vostè és l'únic polític que diu les veritats, i perquè no el deixen sortir a la televisió com a altres, si estigués vostè en igualtat de condicions arrasaria, l'hi dic jo que arrasaria, compti amb el meu suport i el de tota la meva família", li ha dit un jove periquito visiblement emocionat.

El president de  PxC  també ha assenyalat que  "la nostra formació està per ajudar a l'esport català en general, està bé que hi hagi pluralitat, sóc soci del Club Patí Vic que és l'equip d'hoquei de la meva ciutat, a més practico habitualment la natació i el ciclisme, considero que és important inculcar als nostres fills la cultura de l'esport ja que els allunya d'arrel dels carrers o les drogues".

PxC

Barcelona, 21 d’octubre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 22/10/2012; Un

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC) y candidato a la presidencia Generalitat, Josep Anglada, ha disfrutado como un aficionado más del partido de futbol entre el Espanyol y el Rayo Vallecano, que acabó con victoria local por 3 goles a 2. A pesar de considerarse culé, Anglada ha manifestado en distintas ocasiones que siente un gran cariño por el Espanyol y que asiste asiduamente a los partidos del equipo blanquiazul. En esta ocasión, Anglada disfrutó del partido acompañado por el secretario general de la formación y número dos en la lista por Barcelona, Robert Hernando, que fue en su día el consejero más joven de la historia del centenario club barcelonés.

Al terminar el encuentro, Josep Anglada señaló: “Siempre que vengo al campo del Espanyol presencio una victoria . Ya le he dicho en tono de broma a Robert que me tiene que traer más a menudo, ya que soy un talismán, aunque suelo venir de vez en cuando. Estoy contento con la victoria y además creo que a partir de este partido el Espanyol va a comenzar a subir en la tabla y se va salvar sin demasiados problemas”.

Antes del partido, Anglada paseó por los aledaños del estadio acompañado de un buen número de militantes. Visitó la mítica peña de Cornellá y recibió innumerables muestras de afecto de los aficionados blanquiazules, muchos de los cuales le garantizaron su voto en las próximas elecciones del 25 de Noviembre. “Usted es el único político que dice las verdades, y por eso no le dejan salir en la televisión, como a otros. Si estuviese usted en igualdad de condiciones arrasaría. Cuente con mi apoyo y el de toda mi familia”, le dijo un joven ‘perico’ visiblemente emocionado.

El presidente de PxC señaló que “nuestra formación está por ayudar al deporte catalán en general” y destacó que haya “pluralidad deportiva”. “Soy socio del Club Patí Vic, que es el equipo de hockey de mi ciudad. Además, practico habitualmente la natación y el ciclismo. Creo que es importante inculcar a nuestros hijos la cultura del deporte, sobre todo porque les aleja de las calles y las drogas”, indicó el vicense.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube