Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada presenta mesures de xoc per fer front a la desocupació

Anglada presenta mesures de xoc per fer front a la desocupació

23/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada afirma que “CiU no té un model econòmic per sortir de la crisi” i convida als desencantats amb el socialisme a defensar els drets dels treballadors de la mà de PxC

Viladecans | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha manifestat en el transcurs de la seva visita al Baix Llobregat que “CiU va posar en evidència la manca d’un projecte econòmic per sortir de la crisi en apostar per Eurovegas”.


El líder identitari ha manifestat que instal·lar el macrocomplexe de Las Vegas Sands al Baix Llobregat hagués suposat reeditar els mateixos errors que va cometre el PP en apostar per l’especulació, la mà d’obra immigrant a baix cost i l’espiral de deute financer.

Anglada ha avantposat un model de desenvolupament econòmic basat en el capital humà. “Avui els nostres joves surten de la universitat amb una excel·lent formació que no pot revertir en un benefici per a Catalunya perquè no troben un lloc al mercat laboral”.

El líder identitari ha qualificat de “gravíssim error” el fet de no prendre mesures per aturar la fuga de cervells que s’esta produint a Catalunya, i ha comparat aquest procés amb la deslocalització industrial. Anglada ha insistit en la necessitat de “dotar-nos d’un model capaç de donar sortida a tot el talent que formem i que està marxant”.

El president de Plataforma per Catalunya també ha visitat Gavà, on ha destacat la deriva d’un “PSC totalment desorientat i esquizofrènic que no defensa els interessos dels treballadors”.

En aquesta línia el líder identitari ha assenyalat l’“estancament dels salaris i l’augment de l’atur entre els nostres treballadors després de la massiva arribada d’immigrants promoguda pels socialistes”.

Anglada ha anunciat que portarà al Parlament una mesura de xoc per reduir la taxa de desocupació entre els treballadors autòctons. “Proposarem que les empreses que vulguin contractar immigrants hagin de demanar un certificat a la Generalitat que confirmi que no s’ha trobat cap autòcton que pugui ocupar aquest lloc de treball. Mentre hi hagi treballadors en atur no podem absorbir més immigració”.

Aquesta mesura, juntament amb la repatriació progressiva dels immigrants desocupats, tornarà les conquestes socials als treballadors que tants anys  d’esforç i treball han costat i aliviarà les tensions que el liberalisme econòmic ha propiciat en el mercat laboral. 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube