Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Les JIxC:

Les JIxC: "els joves no tenim perquè pagar la mala gestió d’una classe política governant suïcida"

23/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC) 

Les JIxC alerten que, amb la rebaixa pressupostària per a beques Erasmus, als joves se’ls priva d’una oportunitat única per madurar en l’inici de la vida adulta

Mataró | Redacció.- La secretària de les Joventuts Identitàries per Catalunya, Mònica Lora, ha manifestat el seu desacord amb la decissió del Ministeri d'Educació de rebaixar en un 60% el pressupost per a les beques estudiantils Erasmus.

La dirigent identitària ha dit que “els joves no tenim perquè pagar les conseqüències de la mala gestió ni la irresponsabilitat d'una classe política governant suïcida".

Lora considera que les beques universitàries de mobilitat Erasmus “constitueixen un dels programes d'intercanvi més importants de la història i un element clau per fomentar la cohesió i el coneixement d’Europa entre la població jove".

La formació juvenil de Plataforma per Catalunya ha alertat que amb aquesta retallada els joves es veuen privats d’una excel·lent oportunitat per madurar i fer-se valer per un mateix en l’inici de l’edat adulta. 

La secretària juvenil i regidora a Mataró ha afirmat que “és un insult a tots els joves que a sobre se’ls digui que aquesta davallada pressupostària no és nociva per a l’ensenyament".

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube