Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 24/10/2012; El president de Plataforma per Catalunya denuncia la degradació de la rambla de Barcelona

Barcelona, 24/10/2012; El president de Plataforma per Catalunya denuncia la degradació de la rambla de Barcelona

25/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada "En això estic d'acord amb el que va dir Heribert Barrera, prefereixo una rambla en la que passegi gent blanca que una rambla mestissa".Barcelona | Redacció. - El candidat de PxC per Barcelona, Josep Anglada, ha estat passejant aquest dimecres per la rambla de Barcelona, ​​l'objectiu del líder identitari ha estat denunciar la degradació que ha patit en els últims anys la mítica rambla de les flors de Barcelona en particular i el centre de la ciutat en general. El vigatà que ha estat acompanyat per diversos militants de la ciutat Comtal entre ells el número sis de la llista per Barcelona i delegat local del partit, l'advocat Joan Garriga.Anglada ha saludat els vianants autòctons i comentar de primera mà els problemes dels kiosqueros de la rambla. Sobre la degeneració de la llegendària calçada barcelonina ha manifestat que "en la majoria de temes era a les antípodes polítiques d'Heribert Barrera, però he de reconèixer que quan trepitjo les rambles, recordo i comparteixo aquella frase seva que deia que ningú li convenceria que no era millor una rambla en que passegi gent blanca que una mestissa" i ha criticat "els successius governs socialistes de la capital catalana i l'actual del convergent Trias han deixat que la rambles i el centre de Barcelona es converteixi en una zona sense llei, on carteristes , assaltadors i prostitutes campen a plaer davant la inoperància i la incompetència de les autoritats locals per aturar ".

La comitiva de Plataforma per Catalunya també ha visitat la fira gastronòmica Mercat de Mercats instal·lada a la plaça de la catedral de Barcelona, ​​allà ha intercanviat impressions amb els comerciants arribats de tots els racons de Catalunya per presentar en la seva majoria productes típics de la terra. Sobre el particular Anglada ha volgut deixar clar que "la gastronomia forma part de la identitat d'un poble, defensem els nostres productes típics, la nostra cuina, el que hem de fer tots els catalans és menjar molt pa tomàquet amb pernil i botifarra, i deixar de banda per complet els Kebabs, els McDonalds i altres menjars escombraries".

PxC

Barcelona, 24 d’octubre de 2012

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 25/10/2012; Josep Anglada, líder de PxC: “Prefiero una rambla en la que pasee gente blanca que una rambla mestiza”

Marta Barranco.- El candidato de PxC por Barcelona, Josep Anglada, ha estado paseando este miércoles por la rambla de Barcelona. El objetivo del líder identitario fue denunciar la degradación que ha sufrido en los últimos años la mítica rambla de las flores de Barcelona en particular y el centro de la ciudad en general. El vicense estuvo acompañado por varios militantes de su partido en la ciudad condal, entre ellos el número seis de la lista por Barcelona y delegado local del partido, el abogado Joan Garriga.

Anglada saludó a los viandantes autóctonos y se refirió a los problemas de los kiosqueros de la ramblay a la degeneración de la legendaria calzada barcelonesa. “En la mayoría de temas estoy en las antípodas políticas de lo que pensaba Heribert Barrera, pero he de reconocer que cuando piso las ramblas, recuerdo y comparto aquella frase suya que decía que nadie le convencería de que no era mejor una rambla en la que pasee gente blanca que una mestiza” . En este sentido, Anglada criticó a los distintos gobiernos socialistas de la capital catalana y al actual del convergente Trias, al permitir que la ramblas y el centro de Barcelona “se conviertan en una zona sin ley, donde carteristas, asaltadores y prostitutas campan a sus anchas ante la inoperancia y la incompetencia de las autoridades locales para atajarlo”.

La comitiva de Plataforma per Catalunya también visitó la feria gastronómica Mercat de Mercats, instalada en la plaza de la catedral de Barcelona, donde intercambiaron impresiones con los comerciantes llegados de todos los rincones de Cataluña para presentar en su mayoría productos típicos de la tierra. Señaló Anglada al respecto que “la gastronomía forma parte de la identidad de un pueblo”, por lo que “defendemos nuestros productos típicos y nuestra cocina”. Añadió que “lo que debemos hacer todos los catalanes es comer mucho pan tomate con jamón y butifarra, y dejar de lado los Kebabs, los Mc Donalds y demás comidas basura”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube