Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada:

Anglada: "res ni ningú alterarà el full de ruta de la nostra campanya"

25/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada demana contundència policial contra els violents antidemòcrates a Premià de Mar

Premià de Mar | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha visitat la ciutat en què es va gestar el moviment identitari l’any 2002.

El dirigent ha confessat mostrar-se il·lusionat perquè “Premià és una ciutat amb un especial simbolisme. Aquí Plataforma per Catalunya es va presentar en societat fa deu anys amb una manifestació que va aplegar milers de veïns per protestar contra la construcció d’una mesquita. Va ser la primera de les moltes que hem aconseguit aturar.”

Acompanyat de militants del Maresme, Anglada ha recorregut el mercat ambulant de la localitat, on ha rebut el suport de nombrosos veïns. Molts premiarencs encara tenen en la memòria aquella marxa, i han volgut agraïr-li personalment la seva implicació.

La nota negativa del dia l’ha protagonitzat un grup de violents antidemòcrates que han acosat i amenaçat la comitiva identitària, a més de recriminar als veïns la bona acollida que han dispensat als membres de la formació.

Anglada ha revelat que l’alcalde de Premià el va trucar ahir per demanar-li insistentment que desistís en la seva idea de visitar el municipi del Maresme.

En aquest sentit el president de Plataforma per Catalunya ha reptat Miquel Buch a lluitar amb la mateixa energia per netejar la seva ciutat d’indesitjables i mantenir a ratlla els violents. “És responsabilitat de les respectives administracions prendre les mesures necessàries per assegurar el normal desanvolupament d’aquest tipus d’actes”.

Anglada ha reiterat que mantindrà els actes programats al calendari. “Res ni ningú alterarà el full de ruta de la precampanya i la campanya electoral que el nostre  comitè ha fixat de cara a les eleccions del proper 25 de novembre”. 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

PREMIA NOTICIES, 25/10/2012; Escridassades en la visita de Josep Anglada a Premià de Mar

Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha visitat aquest matí Premià de Mar. Anglada i altres membres del partit, com la regidora mataronina Mònica Lora, han estat repartit fulletons informatius pel mercat ambulant dels dijous i per la Gran Via de Lluís Companys. La comitiva de Plataforma per Catalunya ha estat en tot moment protegida per un dispositiu dels Mossos d’Esquadra, ja que durant la major part del recorregut un grup de manifestants ha estat increpant Anglada. En declaracions a Ràdio Premià de Mar, Anglada ha restat importància als manifestants.

Tal com ampliarem més endavant en aquest mateix informatiu, l’alcalde Miquel Buch va intentar ahir a la tarda convèncer Josep Anglada, perquè anul·lés la visita prevista per aquest matí a Premià de Mar. Malgrat tot, com sentíem, Plataforma per Catalunya ha optat per mantenir l’agenda prevista. Segons Anglada, l’acte d’avui a Premià estava previst d’abans de la convocatòria d’eleccions al Parlament.

Paral·lelament a la visita d’Anglada, una trentena de persones s’han reunit a dos quarts d’onze a la plaça de l’Ajuntament per mostrar el seu rebuig a Josep Anglada i després han anat seguint la comitiva de Plataforma per Catalunya durant tot el seu trajecte, acusant-lo de “feixista” i “racista”. No hi hagut incidents més enllà dels insults envers el membres de Plataforma per Catalunya.

PREMIA NOTICIES, 25/10/2012; L’alcalde Miquel Buch va demanar ahir a Josep Anglada que no vingués a Premià per evitar aldarulls

Redacció.- L’alcalde Miquel Buch es va posar ahir a la tarda en contacte amb Josep Anglada per intentar convèncer-lo que no vingués avui a Premià de Mar. Buch li va dir que no en trauria res de la visita, més enllà de provocar possibles aldarulls. En declaracions d’aquest matí a Premià Notícies, l’alcalde ha fet una crida al seny per evitar que hi hagi aldarulls a la cuitat. Buch ha dit que davant de personatges de caràcter xenòfob con Anglada, el millor que es pot fer és ignorar-los.

Aquest matí, però, la portaveu de Plataforma per Catalunya a l’Ajuntament de Mataró, Mònica Lora, ha confirmat a aquesta emissora que Anglada mantenia la seva intenció de venir aquest matí a Premià de Mar.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube