Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Rosique:

Rosique: "si algú vol demanar comptes a Madrid, que tingui nassos i vagi primer a Rabat"

25/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El responsable identitari al Vallès Occidental demana passar comptes amb el Marroc

Terrassa | Redacció.- El delegat de Plataforma per Catalunya a Terrassa, Joaquim Rosique, ha afirmat que “CiU ha ideat una estratègia per no respondre de la seva gestió”.

El dirigent identitari ha assegurat que “el Govern ens vol distreure amb una guerra de banderes” per no assumir la seva responsabilitat política en preveure que la seva mala gestió econòmica li passaria factura en unes properes eleccions.

 

Rosique ha afirmat que “el seu joc ha estat sempre treure la senyera del calaix i tornar-la a amagar quan li ha convingut. No obstant, sabia que ara no n´hi havia prou i ha tret l´estelada. És en aquest sentit que, d’acord amb Rosique,  tot aquest moviment respon a una estratègia que respon a una cortina de fum”.

El portaveu egarenc ha recordat les retallades i ha posat sobre la taula els casos Palau, Prenafeta, Millet i Colom, entre d’altres, i el més recent cas de la trama de les ITV amb Oriol Pujol com a mestre de cerimònia.

Rosique ha qüestionat el cost dels marroquins instal·lats a Catalunya, molts d’ells il·legals, en concepte de prestacions d’atur, sanitat, ensenyament dels fills, beques de menjador i xecs de compra dels supermercats.

 “Si algú vol demanar comptes a Madrid, que tingui nassos i vagi primer a Rabat” –ha sentenciat.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

NACIODIGITAL.COM, 25/10/2012; Plataforma demana passar comptes amb Marroc abans que amb Madrid

Rosique, de PXC de Terrassa fa una dura crítica a CiU

Joaquim Rosique, delegat de Plataforma per Catalunya a Terrassa, canvia el "Espanya ens roba" pel "Marroc ens roba". "El govern de CiU va preveure que la seva mala gestió econòmica i els nous escàndols de corrupció li passarien factura en unes properes eleccions. El seu joc ha estat sempre treure la senyera del calaix i tornar-la a amagar quan li ha convingut. No obstant, sabia que ara no n´hi havia prou i ha tret del calaix l´estelada. És evident que aquesta estratègia respon a una cortina de fum. Ens volen distreure amb una guerra de banderes, senyeres i estelades per no respondre ni assumir la seva responsabilitat política".

Rosique recorda les retallades i posa sobre la taula "els casos Palau, Prenafeta, Millet i Colom, entre molts altres, i ara el cas de la trama de les ITV amb Oriol Pujol com a mestre de cerimònia. Déu n'hi do... i ara ens venen amb allò d'Espanya ens roba".

"El Regne de Marroc a través dels seus súbdits que té instalats a casa nostra, molts d'ells il.legals, no ens roba? Algú s'ha plantejat quan ens costa mantenir-los a l'atur, i fer-nos càrrec de la seva sanitat, ensenyament del seus fills, beques de menjadors, xecs de compra de supermercats, etc? Si algú vol demanar comptes a Madrid que tingui nassos i primer demani comptes a Rabat".
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube