Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Badalona, 26/10/2012; Anglada: Albiol ha enganyat a la bona gent de Badalona perquè avui aquesta ciutat està pitjor que mai

Badalona, 26/10/2012; Anglada: Albiol ha enganyat a la bona gent de Badalona perquè avui aquesta ciutat està pitjor que mai

27/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada assegura que Badalona s’ha convertit en la ciutat més insegura d’Espanya  sota el mandat d’Albiol

Badalona | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha visitat la ciutat de Badalona acompanyat d’una comitiva integrada per militants i dirigents de la comarca.

El líder identitari ha posat sobre la taula l'enquesta elaborada per l'OCU que situa a Badalona com la ciutat més insegura d'Espanya per afirmar que “Albiol està enganyant als veïns d'aquesta ciutat”.

En el seu recorregut per diversos barris Anglada ha comprovat que “Badalona està avui pitjor que mai”. En aquest sentit ha recordat que “Albiol ha autoritzat l'obertura de noves mesquites i ha augmentat la delinqüència”, tal com posen de manifest les dades llançades en la primera junta local de seguretat.

Al fil de l'últim escàndol en el qual s'ha vist implicat un regidor del Partit Popular a la ciutat, el president de Plataforma per Catalunya ha manifestat no mostrar-se sorprès. “Ho porten en l'ADN. És un nou cas de corrupció que se sumeixi als Pretòria, Gürtel, Palma Sorra i molts altres”.

Anglada ha assegurat que “el PP tenia una estructura de poder paral·lela en la il·legalitat, que en aquest cas permetia obrir locals d'immigrants que havien estat clausurats per múltiples irregularitats”.

Per al president de Plataforma per Catalunya aquest escàndol posa de manifest l’amiguisme del PP amb els immigrants, que a més perjudica al petit i mitjà comerciant de casa”, ja que “a diferència dels primers, al comerç tradicional sí se li exigeix que compleixi amb totes les normatives rigorosament”.

PxC

Badalona, 26 d’octubre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 27/10/2012; Josep Anglada: “Badalona se ha convertido en la ciudad más insegura de España bajo el mandato de Albiol”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha visitado la ciudad de Badalona acompañado de una comitiva integrada por militantes y dirigentes de la comarca.

El líder identitario ha puesto sobre la mesa la encuesta elaborada por la OCU que sitúa a Badalona como la ciudad más insegura de España para afirmar que “Albiol está engañando a los vecinos de esta ciudad”.

En su recorrido por varios barrios Anglada ha comprobado que “Badalona está hoy peor que nunca”. En este sentido ha recordado que “Albiol ha autorizado la apertura de nuevas mezquitas y ha aumentado la delincuencia”, tal y como ponen de manifiesto los datos arrojados en la primera junta local de seguridad.

Al hilo del último escándalo en el que se ha visto implicado un concejal del Partido Popular en la ciudad, el presidente de Plataforma per Catalunya ha manifestado no mostrarse sorprendido. “Lo llevan en el ADN. Es un nuevo caso de corrupción que se suma a los Pretoria, Gürtel, Palma Arena y otros muchos”.

Anglada ha asegurado que “el PP tenía una estructura de poder paralela en la ilegalidad que permitía abrir locales de inmigrantes que habían sido clausurados por múltiples irregularidades”.

Para el presidente de Plataforma per Catalunya este escándalo pone de manifiesto “el amiguismo del PP con los inmigrantes, que además perjudica al pequeño y mediano comerciante de casa”, ya que “a diferencia de los primeros, al comercio tradicional sí se le exige que cumpla con todas las normativas a rajatabla”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube