Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada:

Anglada: "els treballadors han patit un doble atac"

29/10/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Sant Boi de Llobregat | Redacció. El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha manifestat el seu ferm compromís amb la defensa dels interessos morals i materials dels treballadors autòctons.

 

En la seva visita al Baix Llobregat, el líder identitari ha assenyalat com a principal còmplice dels efectes de la deslocalització, la crisi i l'atur que castiguen especialment a la comarca, a la casta política que actua al servei del benefici del gran capitalisme financer internacional.

Anglada assegura que “els treballadors han sofert un doble atac. D'una banda la indústria s'ha traslladat a altres països perquè les grans corporacions augmentin els seus beneficis. Per un altre, s'ha substituït als nostres treballadors per mà d'obra barata importada per rebaixar els costos”.

Després de la deslocalització industrial, “CiU va estendre la catifa a un projecte com el d’Eurovegas, que hauria acabat amb l'agricultura de quilòmetre zero del Parc Agrari del Baix Llobregat”.

“Hem de fugir de falses solucions a la crisi com l'aposta per un model de desenvolupament basat en l'especulació del sòl i la construcció massiva, la mà d'obra immigrant i condicions de treball precàries”. 

En el seu lloc Anglada ha apostat “una sortida de la crisi basada en la reindustrialització de la comarca i els incentius fiscals a les petites i mitjanes empreses per crear ocupació”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube