Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 02/11/2012; La Comunitat Islàmica de Torrejón d’Ardoz interposa una denuncia a Josep Anglada per dir que “Primer som els de casa”

Vic, 02/11/2012; La Comunitat Islàmica de Torrejón d’Ardoz interposa una denuncia a Josep Anglada per dir que “Primer som els de casa”

02/11/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Sobre la denuncia interposada pel  representant de la Comunidad Islámica de Torrejón d’Ardoz, Anglada ha assenyalat que “en aquest país hem entrat en una dinàmica de perversió de la llibertat d’expressió fins arribar al punt en què la tenim a la UVI malalta.

Vic I Redacció.- Josep Anglada, denunciat absurdament per un presumpte delicte de provocació a la discriminació i l´odi per motius racistes (art. 510.1.2 del Codi Penal) per l´acte de Torrejón de Ardoz el passat 30 de juny de 2012.

Ahmed AYATI THAMI, representant de la Comunidad Islámica de Torrejón d’Ardoz (Madrid) i de nacionalitat espanyola, interposa una denúncia per provocació a la discriminació i l’odi per motius racistes contra el president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, i contra el delegat de Plataforma por la Libertad (PxL) a Madrid, José María Ruiz Puerta.

Segons ha declarat el propi Anglada literalment “ha al.lucinat” en veure que en el dia d´avui, 2 de novembre, se li feia entrega de la còpia d´una denúncia on novament queda clar la “caça de bruixes” que està patint ell i el partit del qual és president “d´un sector de la societat que vol incriminar-me a mi de la manera que sigui i ja no saben com fer-ho”  per continuar afirmant el líder identitari que “com no poden frenar l´ascens de Plataforma per Catalunya acudeixen a la justícia de manera impròpia per perjudicar la nostra imatge”. Motiu pel qual el líder identitari haurà de declarar el proper 7 de novembre al Jutjat d´Instrucció número 2 de Vic.

En la denúncia feta per l’hispanomusulmà, el Sr. Ayati, es fa esment a un fulletó que van encarregar i repartir membres de la Delegació de Madrid, com ha afirmat el mateix Anglada i ha continuat assenyalant que: “ignorava el contingut dels fulletons però a la denúncia feta per aquesta persona, en llegida vertical, he pogut veure una frase que representa una part de l´ideari de PxC: Primer els de casa” i si per aquest motiu, ha continuat afirmant el líder identitari:  “alguns col·lectius consideren que això és actuar en discriminació  que tinguin el mateix ímpetu en presentar un recurs d’inconstitucionalitat contra la Llei Orgànica d´Estrangeria que contempla la figura dels contingents de treball i el catàleg de difícil cobertura d´ocupació laboral  perquè precisament es “PRIORITZA LA GENT DE CASA

Per últim Anglada ha assenyalat que “en aquest país hem entrat en una dinàmica de perversió de la llibertat d’expressió fins arribar al punt en què la tenim a la UVI malalta d´una censura sociològica que inclús ha arribat fins a les nostres legislacions de manera molt ambigua donant peu a situacions tan absurdes com aquesta

PxC

Vic, 2 de novembre  de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 02/11/2012; La Comunidad Islámica de Torrejón denuncia a Josep Anglada por decir que “primero somos los de casa”

Marta Barranco.- Josep Anglada, presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), ha sido denunciado por la Comunidad Islámica de Torrejón de Ardoz (Madrid) por un presunto delito de provocación a la discriminación y odio por motivos racistas (art. 510.1.2 del Código Penal) por el acto de Torrejón de Ardoz el pasado 30 de junio.

Ahmed Ayati Thami, en representación de la citada comunidad islámica y en posesión de la nacionalidad española, fue el encargado de presentar la demanda “por provocación a la discriminación y el odio por motivos racistas” contra el líder identitario y también contra el delegado de Plataforma por la Libertad (PxL) en Madrid, José María Ruiz Puerta.

Según declaró el propio Anglada al conocer la interposición de la denuncia, “literalmente he alucinado cuando hoy, 2 de noviembre, se me hacía entrega de la copia de una denuncia donde nuevamente queda claro la ‘caza de brujas’ que estamos sufriendo tanto yo como mi partido”. Lamentó en ese sentido que se le pretenda incriminar “de la manera que sea” y que ya no sepan cómo hacerlo.

Para Anglada, este nuevo hecho no es ajeno al crecimiento de PxC que apuntan todas las encuestas. “Como no pueden frenar el ascenso de Plataforma por Cataluña, acuden a la justicia de manera impropia para perjudicar nuestra imagen”, motivo por el que tendrá que declarar el próximo 7 de noviembre, en el Juzgado de instrucción número 2 de Vic.

En la denuncia interpuesta por el hispanomusulmán Ayati, se hace mención a un folleto que repartieron miembros de la delegación plataformista de Madrid coincidiendo con la visita de Josep Anglada a Torrejón. “Ignoraba el contenido de los folletos, pero en la denuncia, al leerla en vertical, he podido ver una frase que representa una parte del ideario de PxC: ‘Primero los de casa’. Si por este motivo, algunos colectivos consideran que estamos discriminándolos, entonces que tengan el mismo ímpetu para presentar un recurso de inconstitucionalidad contra la Ley Orgánica de Extranjería que contempla la figura de los contingentes de trabajo y el catálogo de difícil cobertura de ocupación laboral, porque precisamente se prioriza a la gente de casa”.

Por último, Anglada señaló que “en este país hemos entrado en una dinámica de perversión de la libertad de expresión hasta llegar al punto de que la tenemos en la UVI, enferma de una censura sociológica que incluso ha llegado hasta nuestras legislaciones de manera muy ambigua, lo que da pie a situaciones tan absurdas como ésta”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube