Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada:

Anglada: "CiU tornarà a enganyar la bona gent de Catalunya com porta fent durant 30 anys"

04/11/2012

 

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada veu en el pla de CiU en torn a la independència una obra de teatre barata amb un repartiment de segona fila

Barcelona | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha manifestat que Convergència i Unió ha ordit una estratagema per perpetuar-se en el poder.

Després que Duran i Lleida contrariés el projecte de Mas, d’acord amb el líder identitari “ha quedat en evidència en boca d’un dels màxims dirigents de CiU que la independència és només una cortina de fum”.

En la seva visita a l’eix comercial de la Creu Coberta de Barcelona Anglada ha dit que “les paraules de Duran i Lleida abonen la teoria de que CiU farà marxa enrere en el seu pla després del 25-N, i de que tornaran a enganyar la bona gent de Catalunya com porten fent durant 30 anys”.

El president de Plataforma per Catalunya ha assegurat que “CiU, com sempre, tira la pedra i amaga la mà per omplir les portades i obrir els telediaris durant unes setmanes. El que volen és que no es parli dels casos de corrupció i de la seva nefasta gestió que ha portat Catalunya a la ruïna”.

Anglada ha apuntat directament a Artur Mas com a “guionista d’una obra de teatre barata amb un repartiment de segona fila”. 

En aquest sentit ha desvelat que ni tan sols ara els convergents fan esment de la paraula “independència” en el seu programa electoral “després de tota la parafernàlia que han muntat amb el suport dels seus mitjans subvencionats”.

 

 

 


 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 05/11/2012; Anglada: “CiU volverá a engañar la buena gente de Cataluña como lleva haciendo durante 30 años”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, denunció hoy que Convergència i Unió ha urdido una estrategia de simulación para perpetuarse en el poder.

El líder identitario cree que, luego de que Duran y Lleida contrariara el proyecto de Mas, “ha quedado en evidencia que la independencia es sólo una cortina de humo” para camuflar las fechorías perpetradas desde la Generalitat.

En su visita al eje comercial de la Creu Coberta de Barcelona, Anglada señaló que “las palabras de Duran i Lleida abonan la teoría de que CiU dará marcha atrás en su plan después del 25-N, y de que volverán a engañar a la buena gente de Cataluña, como llevan haciendo durante 30 años”.

El vicense manifestó que “CiU, como siempre, tira la piedra y esconde la mano para llenar las portadas y abrir los telediarios durante unas semanas” y añadió que “lo que quiere es que no se hable de los casos de corrupción y de su nefasta gestión, que ha llevado a Cataluña a la ruina”.

Anglada apuntó directamente a Artur Mas como “el guionista de una obra de teatro barata con un reparto de segunda fila”. En este sentido destacó como hecho harto significativo que los convergentes no mencionen la palabra ‘independencia’ en su programa electoral, “después de toda la parafernalia que han montado con el apoyo de sus medios subvencionados”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube