Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 04/11/2012; Josep Anglada ha visitat aquest matí el mercat de Les Masies de Voltregà, acompanyat de regidors i militants de la Comarca d’Osona

Vic, 04/11/2012; Josep Anglada ha visitat aquest matí el mercat de Les Masies de Voltregà, acompanyat de regidors i militants de la Comarca d’Osona

04/11/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada: “cada dia estic més orgullós de la frase emblemàtica que ja fa temps es abanderada de la nostra formació identitària Primer els de casa”.

Les Masies de Voltregà | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), i candidat a la presidència de la Generalitat les properes eleccions autonòmiques del 25 de novembre Josep Anglada, ha visitat aquest matí el concorrent mercat de Les Masies de Voltregà.

Anglada, acompanyat pels regidors David Olivares i Joan Manel Castillo de Torelló, Antoni Sánchez regidor de Manlleu i Marta Riera regidora de Vic, així com el proper candidat de PxC a les Masies de Voltregà pel 2015, han repartit pel mercat els fulletons de la campanya “a peu de carrer” que PxC ja fa dies va començar arreu de Catalunya.

El líder identitàri ha rebut moltes mostres de suport dels osonencs i osonenques que avui visitaven el mercat setmanal de Masies i que es mostraven sorpresos de veure un polític trepitjant carrer, conversant amb senzillesa, sense embuts espontani i assequible.

Josep Anglada, ha escoltat la veu del poble que es trobava avui al mercat i també de tots els marxants, de les seves preocupacions, de la inseguretat ciutadana, dels problemes amb la immigració massiva que pateixen molts pobles de la comarca d’Osona, del que realment preocupa al poble. Anglada, ha manifestat que “amb més de 7 milions d’immigrants i 5 milions d’aturats és necessari repatriar els immigrants il·legals, delinqüents i progressivament els aturats de llarga durada”. i ha afegit “ amb els que infringeixen la Llei tolerància zero”.

El president de PxC, en acabar la seva visita a Les Masies de Voltregà ha manifestat que “cada dia estic més orgullós de la frase emblemàtica que ja fa temps es abanderada de la nostra formació identitària Primer els de casa perquè és el que pensen la gran majoria de catalans”.

PxC

Les Masies de Voltregà, 4 de novembre de 2012

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 04/11/2012; Josep Anglada: “Con más de 5 millones de parados es necesario repatriar a los inmigrantes ilegales y a los delincuentes”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), y candidato a la presidencia de la Generalitat las próximas elecciones autonómicas del 25 de noviembre Josep Anglada, ha visitado esta mañana el concurrido mercado de Les Masies de Voltregà.

Anglada, acompañado por los concejales David Olivares y Joan Manel Castillo de Torelló, Antoni Sánchez regidor de Manlleu y Marta Riera concejala de Vic, así como el próximo candidato de PxC en Les Masies de Voltregà para el 2015, han repartido por el mercado los folletos de la campaña “a pie de calle”, que PxC ya hace días empezó en todo Cataluña.

El líder identitario recibió muchas muestras de apoyo de los osonenses y osonencas que hoy visitaban el mercado semanal de Masies y que se mostraban sorprendidos al ver a un político conversando con sencillez, sin tapujos, espontáneo y asequible.

Josep Anglada escuchó la voz del pueblo que se encontraba hoy en el mercado y también de todos los marchantes, de sus preocupaciones acerca de la inseguridad ciudadana, de los problemas con la inmigración masiva que sufren muchos pueblos de la comarca de Osona, de todo lo que preocupa al pueblo. Anglada manifestó que “con más de 7 millones de inmigrantes y 5 millones de parados es necesario repatriar a los inmigrantes ilegales, delincuentes y progresivamente los parados de larga duración”. Yañadió: “Con  los que infringen la Ley tolerancia cero”.

Al acabar su visita en Les Masies de Voltregà, el presidente de PxC manifestó que “cada día estoy más orgulloso de la frase emblemática que ya hace tiempo es abanderada de nuestra formación identitaria: “Primero los de casa”, porque es lo que piensa la gran mayoría de catalanes”.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube