Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada:

Anglada: "si es perd el paper de la família estarem abocats al desordre social"

05/11/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya vol recuperar el paper de la família com a xarxa social bàsica

Barcelona | Redacció.- Plataforma per Catalunya ha presentat una sèrie de mesures per promocionar el nucli familiar com a xarxa social bàsica fonamental.

El president de Plataforma per Catalunya ha exposat que  el model de convivència que ens hem atorgat es funda en una institució essencial com és la família, que s’ha vist atacada directament durant els últims anys”.

Així ho ha manifestat Josep Anglada en la seva visita a la 33ena Fira del Caravaning.

El líder identitari ha destacat la importància de la família com a “primer agent socialitzador i de transmissió educativa de valors ètics i herència històrica, sense els quals un poble, tard o d’hora, s’enfonsa en la desesperança, la pèrdua d’identitat i en últim terme en el desordre social”.

Anglada ha recordat que darrere del lema Primer els de casa hi ha la voluntat de “promocionar la prioritat dels ciutadans autòctons en la concessió d’ajudes socials en beques de menjador, places en guarderia públiques i les ajudes i beques d’estudi i en general qualsevol subvenció atorgada per l’Administració directa o indirectament”.

En una època de crisi marcada per la dificultat d’accedir-hi al mercat laboral el president de Plataforma per Catalunya ha advocat per “establir criteris de preferència d’accés al mercat laboral per als pares i mares de família nombrosa en atur”.

Igualment ha apostat per establir bonificacions proporcionals al nombre de membres per a les famílies en tot tipus de tarifes que afectin a despeses domèstiques, com les taxes escolars i universitàries, el subministrament de l’aigua, la llum o el gas, i també els transports o l’accés a béns culturals.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 07/11/2012; Plataforma per Catalunya (PxC) quiere recuperar el papel de la familia como red social básica

Marta Barranco.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha expuesto que “el modelo de convivencia que nos hemos otorgado se funda en una institución esencial como es la familia, que se ha visto atacada directamente durante los últimos años”. Así lo ha manifestado Josep Anglada en su visita a la 33ª Feria del Caravaning.

El líder identitario ha destacado la importancia de la familia como “primer agente socializador y de transmisión educativa de valores éticos y herencia histórica, sin los cuales un pueblo, tarde o temprano, se hunde en la desesperanza, la pérdida de identidad y en último término en el desorden social”.

Anglada ha recordado que detrás del lema ‘Primero los de casa’ hay la voluntad de “promocionar la prioridad de los ciudadanos autóctonos en la concesión de ayudas sociales en becas de comedor, plazas en guardería públicas y las ayudas y becas de estudio y en general cualquier subvención otorgada por la Administración directa o indirectamente”.

En una época de crisis marcada por la dificultad de acceder al mercado laboral el presidente de Plataforma per Catalunya ha abogado por “establecer criterios de preferencia de acceso al mercado laboral para los padres y madres de familia numerosa en paro”.

Igualmente ha apostado por establecer bonificaciones proporcionales al número de miembros para las familias en todo tipos de tarifas que afecten a gastos domésticos, como las tasas escolares y universitarias, el suministro del agua, la luz o el gas, y también los transportes o el acceso a bienes culturales.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube