Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 06/11/2002; Les Joventuts Identitàries per Catalunya presenten públicament el seu nou vídeo electoral

Vic, 06/11/2002; Les Joventuts Identitàries per Catalunya presenten públicament el seu nou vídeo electoral

06/11/2012

COMUNICAT DE PREMSA  DE LES JUVENTUTS IDENTITÀRIES PER CATALUNYA (JIxC)

Les Joventuts identitàries per Catalunya (JIxC), deixen clar en el seu spot electoral que “han  deixat de creure que Mohamed podia ser el nostre germà, el planeta la nostra pàtria i la humanitat la nostra família”.

Vic | Redacció.- Les JixC han presentat avui el seu nou vídeo, amb la col·laboració de nois i noies militants de la branca juvenil de PxC, que han prestat la seva imatge per donar aire fresc al partit de cara a aquestes decisives eleccions al Parlament de Catalunya.

L'spot de les Joventuts consisteix en un seguit de imatges acompanyades d'afirmacions dels joves sobre l'actualitat política, que fan palès la situació dramàtica que viu el país. En un moment del vídeo, els joves identitaris prenen un canvi de rumb i decideixen rebel·lar-se contra la crisi de valors i econòmica que els ha sigut imposada pel sistema; i mostren una actitud de indignació i revolta en front les injustícies socials i polítiques.

 

“Hem deixat de creure que Mohamed podia ser el nostre germà, el planeta la nostra pàtria i la humanitat la nostra família” és una de les afirmacions que demostren la profunda convicció i arrelament del jovent envers la seva terra, i la negació de la mentalitat cosmopolita i globalitzadora del sistema liberal que patim.

És un vídeo, per tant, desmitificador de les bondats del sistema, i engrescador de cara a treballar per un futur on els europeus salvaguardem la nostra identitat, i puguem ser per fi dir que primer som els de casa. Les JixC també han volgut així homenatjar el vídeo que van publicar el col·lectiu identitari francès 'Generation Identitaire', clara referència per aquest nou spot.

Joventuts identitàries per Catalunya (JIxC)

Vic, 6 de novembre de 2012

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 07/11/2012; Las juventudes de PxC presentan su video de campaña: “Hemos dejado de creer que Mohamed podía ser nuestro hermano, el planeta nuestra patria y la humanidad nuestra familia”

Readcción.-  Las Juventudes Identitarias de Cataluña (JixC) han presentado hoy su primer vídeo de campaña, con la colaboración de chicos y chicas militantes de la rama juvenil del partido liderado por Josep Anglada, que han prestado su imagen para dar aire fresco de cara a estas decisivas elecciones al Parlament de Catalunya. (Ver video).

El spot de las Juventudes consiste en un seguido de imágenes acompañadas de afirmaciones de los jóvenes sobre actualidad política, que hacen evidente la situación dramática que vive el país. En un momento del vídeo, los jóvenes identitarios toman un cambio de rumbo y deciden rebelarse contra la crisis de valores y económica que les ha sido impuesta por el sistema, y muestran una actitud de indignación y revuelta frente a las injusticias políticas y sociales.

“Hemos dejado de creer que Mohamed podía ser nuestro hermano, el planeta nuestra patria y la humanidad nuestra familia”, es una de las afirmaciones que demuestran la profunda convicción y raíces de la juventud para con su tierra, y la negación de la mentalidad cosmopolita y globalizadora del sistema liberal que sufrimos.

Es un video, por lo tanto, desmitificador de las bondades del sistema, y engrescador de cara a trabajar por un futuro donde los europeos protejamos nuestra identidad, y podamos ser, por fin, primero los de casa. Las JixC también han querido así homenajear al video que publicó el colectivo identitario francés ‘Generation Identitaire’, referencia clara para este nuevo spot.

 
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube