Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada:

Anglada: "Terrassa és avui una ciutat islamitzada i Plataforma per Catalunya és l'única opció per revertir aquest procés"

07/11/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada adverteix que Pere Navarro vol convertir Catalunya en un califat com ha fet a Terrassa

Terrassa | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha visitat la ciutat de Terrassa acompanyat d’una comitiva integrada per militants i dirigents del Vallès.

El líder identitari ha manifestat que “Terrassa és avui una ciutat islamitzada i Plataforma per Catalunya és l’única opció per revertir aquest procés”. En aquest sentit ha advertit que “Pere Navarro ha convertit la ciutat en un califat i ara vol fer el mateix amb Catalunya”.

El president de Plataforma per Catalunya ha apostat per aplicar a l’islam el principi de precaució ja que “una religió que manté el dogma de la guerra santa per expandir-se i la unió entre el polític i el religiós, no és una religió com qualsevol altra”.


Anglada
ha recordat l’episodi d’incitació a la violència per part de l’imam a la co-capital vallesana, per assenyalar la necessitat de realitzar totes les actuacions que siguin necessàries per impedir l’aplicació dels preceptes islàmics de la xària, perquè suposen una vulneració dels drets humans. En aquesta línia ha apostat per l’expulsió dels imams radicals.

En clau electoral el president de Plataforma per Catalunya ha assegurat que “aquestes seran les darreres eleccions en què els partits s’adreçaran als catalans, perquè el 2016, els partits polítics majoritaris es disputaran el vot dels 450.000 nous votants islamistes que podran demanar la nacionalitat”.

 

Anglada ha fet una crida perquè els catalans decideixin si volem que la islamització de Catalunya segueixi avançant com en els últims 15 anys o si li barrem el pas definitivament, si volem que la fesomia de Catalunya acabi canviant de manera irreversible o defensem la nostra identitat”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 08/11/2012; Anglada. “Pere Navarro ha convertido Tarrasa en un Califato y ahora quiere hacer lo mismo con Cataluña”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha visitado la ciudad de Tarrasa acompañado de una comitiva integrada por militantes y dirigentes del Vallès.

El líder identitario ha manifestado que “Tarrasa es hoy una ciudad islamizada y Plataforma per Catalunya es la única opción para revertir este proceso”. Advirtió en este sentido que el candidato socialista a la presidencia de la Generalitat y alcalde de ese municipio, Pere Navarro, “ha convertido la ciudad en un Califato y ahora quiere hacer lo mismo con Cataluña”.

El presidente de Plataforma per Catalunya ha apostado por aplicar al islam el principio de precaución, puesto que se trata de “una religión que mantiene el dogma de la guerra santa para expandirse y la unión entre lo político y lo religioso”. “No es una religión como cualquier otra”, remachó el vicense.

Anglada ha recordado el episodio de incitación a la violencia contra la mujer por parte del imán a la cocapital vallesana, para señalar la necesidad de realizar todas las actuaciones que sean necesarias para impedir la aplicación de los preceptos islámicos de la sharia, al suponer una vulneración de los derechos humanos. En esta línea ha apostado por la expulsión de los imanes radicales.

En clave electoral, el líder de los identitarios catalanes aseguró que “éstas serán las últimas elecciones en que los partidos se dirigirán a los catalanes, porque en 2016, los partidos políticos mayoritarios se disputarán el voto de los 450.000 nuevos votantes islamistas que podrán optar a la nacionalidad”.

Anglada hizo un llamamiento para “que los catalanes decidan si queremos que la islamización de Cataluña siga avanzando como en los últimos 15 años o si le vallamos el paso definitivamente; si queremos que la fisonomía de Cataluña acabe cambiando de manera irreversible o defendemos nuestra identidad”.

WWW.NACIÓDIGITAL.CATLATORRE, 08/11/2012; PXC «iniciarà la reconquesta de Catalunya en el Califat de Terrassa»

"Terrassa és avui una ciutat islamitzada i PXC és l'única opció per revertir aquest procés" diu el seu líder Josep Anglada

Redacció.-  El proper dia 9 de novembre a les vuit de la tarda, al centre cívic Montserrat Roig de  l'avinguda de Barcelona, 180, de Terrassa, "en el barri islamitzat de Ca n'Anglada se celebrarà l'acte inaugural de campanya per les properes eleccions al Parlament Plataforma per Catalunya. PXC "iniciarà la reconquesta de Catalunya en el Califat de Terrassa".Ahir dia 7, al matí, el president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada va visitar la ciutat. "Terrassa és avui una ciutat islamitzada i PXC és l'única opció per revertir aquest procés".
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube