Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Tret de sortida de la campanya electoral

Tret de sortida de la campanya electoral

09/11/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya inaugura la campanya a L’Hospitalet

L’Hospitalet de Llobregat | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha destapat el primer cartell electoral que ha servit per donar el tret de sortida de la campanya electoral.

A les 12 de la nit una trentena de simpatitzants han volgut acompanyar el líder identitari en el tradicional gest que serveix per inaugurar els 15 dies de campanya.

Plataforma per Catalunya ha escollit la Torrassa, un barri “envaït i multicultural, per tant, multiconflictiu” d’acord amb Anglada.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 09/11/2012; Plataforma per Catalunya inaugura la campaña en Hospitalet

Redacción.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha destapado en la localidad barcelonesa de Hospitalet el primer cartel electoral que ha servido para dar el disparo de salida de la campaña electoral.

A las 12 de la noche una treintena de simpatizantes han querido acompañar al líder identitario en el tradicional acto que sirve para inaugurar los 15 días de campaña.

Plataforma per Catalunya ha escogido la Torrassa, un barrio “invadido y multicultural, por tanto, multiconflictivo”, de acuerdo con Anglada.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube