Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada crida els espanyols de totes les comunitats a defensar el que han construït de la mà dels catalans

Anglada crida els espanyols de totes les comunitats a defensar el que han construït de la mà dels catalans

13/11/2012

COMUNICADO DE PRENSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya protegirà els comerços de casa amb inspeccions periòdiques per castigar la competència deslleial

Santa Coloma de Gramenet | Redacció.- Josep Anglada ha apostat per dur a terme  inspeccions periòdiques per acabar amb la competència deslleial dels comerços d’immigrants.

Així s’ha expressat el president de la formació en la seva visita a Santa Coloma de Gramenet, una ciutat “castigada per la presència de comerços xinesos que en moltes ocasions incompleixen els horaris, les normatives laborals i higiènico-sanitàries.”

El líder identitari s’ha referit a l’Operació Emperador contra la trama xinesa per assegurar que “hi ha una estreta relació entre bona part d'aquesta comunitat i el blanqueig de capitals i el crim organitzat”.

En aquest sentit ha assegurat que“no és casual que el centre neuràlgic de tota la trama sigui el polígon Cobo Calleja de Fuenlabrada”, des del que es comercialitza la major part dels productes fabricats a la Xina que després es venen a Espanya.

Per aquest motiu Anglada ha reclamat estrènyer el cèrcol sobre els comerços xinesos per desmantellar tots aquells que siguin tapadores de negocis il·legals.

El president de Plataforma per Catalunya s’ha mostrat dolgut en veure que “barris com Fondo, on fa 40 i 50 anys van arribar andalusos, gallecs i extremenys que van prosperar treballant honestament, avui són una autèntica jungla on no es respecta cap norma de civisme”.

Anglada ha estès la mà a la bona gent de les altres comunitats espanyoles per defensar tot el que, de la mà dels catalans, han construït durant anys d’esforç i treball.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.TOTGRAMANET.CAT, 12/11/2012; Anglada es increpado en su visita de campaña de PxC en Santa Coloma

Redacción.-  El cuarto día de campaña para las elecciones del 25 N y a dos días de la huelga general ha traído las primeras fricciones en el panorama sociopolítico de una ciudad muy afectada por la crisis como esSanta Coloma de Gramenet.

El primer encontronazo renombrable lo ha protagonizado el presidente dePlataforma per Catalunya, Josep Anglada, en el mercadillo de los lunes que rodean el Mercat Sagarra, en pleno centro del municipio del Barcelonès Nord.

Mientras Anglada, acompañado por los tres regidores de PxC en la ciudad colomense, Juan Gómez, Gerardo Serrano y Luís Muñoz y otro grupo de afiliados al partido, visitaba a los paradistas era increpado principalmente por tres “extremistas de izquierda” como identificaron los propios asediados que aseguraban que eran “de Gent de Gramenet“.

De esta manera, Anglada y los representantes de PxC de campaña por Santa Coloma fueron acompañados por continuos gritos de “fascistas, fascistas” y los silbatos de los tres alborotadores rodeados quienes fueron reprendidos varias veces por los miembros de la Policía local y de los Mossos d’esquadra que acompañaban el séquito político.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube