Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada:

Anglada: "els partits saben que no poden comptar amb nosaltres per als seus endollismes, amiguismes, contractes a dit i subvencionas a amics"

19/11/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya bonificarà les empreses que contractin només treballadors autòctons

El Vendrell | Redacció. El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada,  ha anunciat que una de les primeres mesures que proposarà des del Parlament  serà bonificar fiscalment les empreses que contractin només treballadors autòctons. 

En l’acte celebrat a la capital del Baix Penedès, s’ha referit a El Vendrell com “ciutat bressol del creixement, de la bona gestió i de la serietat del nostre partit”, però també com un exemple de com “la casta i els seus partits són capaços de teixir qualsevol aliança per tal d'evitar la participació de Plataforma per Catalunya en un govern municipal”.

 Anglada ha assegurat que aquests pactes per aïllar Plataforma per Catalunya dels governs als Ajuntaments són “estrategemes dels partits que saben que no poden comptar amb nosaltres per als seus endollismes, amiguismes, corrupteles, per als seus contractes a dit i per a les seves subvencions a amics”.


El líder identitari s’ha erigit com a única garantia per escombrar els corruptes i portar als tribunals els polítics i banquers culpables d'aquesta crisi, denunciar la competència deslleial dels comerços immigrants, fer complir els horaris comercials, denunciar el top-manta i mobilitzar-se per aturar la construcció de noves mesquites.

Per la seva part, Joan Carles Fuentes, cap de llista per la demarcació de Tarragona, ha anunciat que Plataforma per Catalunya impulsarà “el tancament de les oficines que la Generalitat té obertes al Marroc”.

El candidat tarragoní ha assenyalat la necessitat de trencar les relacions que la casta política manté amb una banca podrida. Fuentes ha urgit a “reformar una legislació que permet una mancança total de transparència, que legalitza la lladreria envers els ciutadans, que permet comissions abusives i estafes com les preferents”. El dirigent tarragoní ha fet una crida a “trencar amb aquest sistema que ens fa impossible viure sense la banca privada”.

En aquesta línia s’ha manifestat també Anabel Nieto, delegada de les Joventuts Identitàries per Catalunya al Camp de Tarragona. “Defensem els pobles contra l’Europa dels banquers i dels interessos financers dels grans lobbys. No podem permetre que els bancs assassinin les economies i per tant els pobles d’Europa”.

La dirigent juvenil ha posat en relleu que “l’actual sistema polític privatitza els guanys i socialitza les pèrdues”, i ha proposat avançar cap a una nova era on el poder resideixi en les persones i no siguin les grans corporacions les que decideixin pel damunt dels nostres governs i dels nostres polítics venuts a l’establishment econòmic i financer internacional.

La candidata número tres per Tarragona ha volgut puntualitzar que “no és el poder el que corromp, és la casta qui ha corromput el poder”.

August Armengol, portaveu de la formació a El Vendrell,  ha apuntat contra la casta política, el poder econòmic i financer, i la globalització amb el seu govern mundialista com els tres enemics del poble que l'estan empobrint cada cop més per fer rics només a uns quants.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.REVISTAESPIGOL.COM, 19/11/2012; Anglada (PxC) anuncia al Vendrell que bonificarà les empreses que contractin només treballadors autòctons

EL VENDRELL.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va anunciar ahir al Vendrell que una de les primeres mesures que proposarà des del Parlament serà bonificar fiscalment les empreses que contractin només treballadors autòctons.

En l’acte celebrat ahir a la capital del Baix Penedès, s’ha referit al Vendrell com “ciutat bressol del creixement, de la bona gestió i de la serietat del nostre partit”, però també com un exemple de com “la casta i els seus partits són capaços de teixir qualsevol aliança per tal d’evitar la participació de Plataforma per Catalunya en un govern municipal”.

Anglada ha assegurat que aquests pactes per aïllar PxC dels governs als ajuntaments són “estrategemes dels partits que saben que no poden comptar amb nosaltres per als seus endollismes, amiguismes, per als seus contractes a dit i per a les seves subvencions als amics”.

El líder identitari s’ha erigit com a única garantia per escombrar els corruptes i portar als tribunals els polítics i banquers culpables d’aquesta crisi, denunciar la competència deslleial dels comerços immigrants, fer complir els horaris comercials, denunciar el top-manta i mobilitzar-se per aturar la construcció de noves mesquites.

Per la seva part, el calafellenc Joan Carles Fuentes, cap de llista per la demarcació de Tarragona, ha anunciat que PxC “el tancament de les oficines que la Generalitat té obertes al Marroc”.

El candidat tarragoní ha assenyalat la necessitat de trencar les relacions que la casta política manté amb una banca podrida. Fuentes ha urgit a “reformar una legislació que permet una mancança total de transparència, que legalitza la lladreria envers els ciutadans, que permet comissions abusives i estafes com les preferents”. El dirigent tarragoní ha fet una crida a “trencar amb aquest sistema que ens fa impossible viure sense la banca privada”.

En aquesta línia s’ha manifestat també la regidora vendrellenca Anabel Nieto, delegada de les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) al Camp de Tarragona. “Defensem els pobles contra l’Europa dels banquers i dels interessos financers dels grans lobbys. No podem permetre que els bancs assassinin les economies i per tant els pobles d’Europa”. La dirigent juvenil ha posat en relleu que “l’actual sistema polític privatitza els guanys i socialitza les pèrdues”, i ha proposat avançar cap a una nova era on el poder resideixi en les persones i no siguin les grans corporacions les que decideixin pel damunt dels nostres governs i dels nostres polítics venuts a l’establishment econòmic i financer internacional. La candidata número tres per Tarragona ha volgut puntualitzar que “no és el poder el que corromp, és la casta qui ha corromput el poder”.

August Armengol va iniciar el seu discurs esmentant “els tres enemics del poble, els que l’estan empobrint cada cop més per fer-se rics només uns quants: la casta política, el poder econòmic i financer, i la globalització amb el seu govern mundialista”, i en aquest sentit va parafrasejar la proclama de les JIxC “perquè Mohamed no és el meu germà, ni el món sencer no és pas la meva pàtria, ni tota la humanitat és la meva família!”. I en clau local va demanar el vot per a PxC perquè “al Vendrell és el vot contra el quadripartit de la vergonya!”, referint-se al govern local PSC-CiU-PP-ERC, “perquè són els mateixos gossos amb diferents collars” va reblar Armengol.

WWW.RTVELVENDRELL.CAT, 19/11/2012 El Vendrell, acte central de la campanya de PxC a Tarragona

http://rtvelvendrell.cat/noticies/el-vendrell-acte-central-de-la-campanya-de-pxc-tarragona

EL VENDRELL.- El darrer cap de setmana de campanya per les eleccions ens deixà també l’acte central de Plataforma per Catalunya (PxC). El cap de llista de PxC per Barcelona i president de la formació s’ha trobat amb militants i simpatitzants aquest diumenge al Centre Cívic l’Estació del Vendrell.

 

WWW.LAFURA.CAT, 19/11/2012; 12:47 Anglada fa el míting central de PxC al Vendrell

EL VENDRELL.- El president de la Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat Josep Anglada va anunciar diumenge a la tarda en un míting al centre cívic l’Estació del Vendrell que una de les primeres mesures que proposarà al Parlament, si surt elegit diputat, serà bonificar fiscalment les empreses que contractin només treballadors autòctons. El va acompanyar, en l'acte central del partit a la comarca, el cap de llista per Tarragona, el calafellenc Joan Carles Fuentes, i la regidora vendrellenca Anabel Nieto, que és delegada de les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) al Camp de Tarragona i núm. 3 de la llista. També el líder local August Armengol va dir que donar-los suport era votar “contra el quadripartit de la vergonya" al Vendrell, en al·lusió al pacte local de tots contra la PxC.

WWW.DELCAMP.CAT, 19/11/2012; 13:31 PxC vol bonificar la contractació de treballadors autòctons

Josep Anglada, en un acte de campanya al Vendrell, ha exposat les propostes que tiraria endavant en cas d’entrar al Parlament


EL VENDRELL.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha anunciat que una de les primeres mesures que proposarà des del Parlament de Catalunya, en el cas que la seva formació entri, serà bonificar fiscalment les empreses que contractin només treballadors autòctons.

En l’acte celebrat a la capital del Baix Penedès, Anglada s’ha qualificat el Vendrell de «ciutat bressol del creixement, de la bona gestió i de la seriositat del nostre partit», però també s’ha referit a «la casta i els seus partits», que són «capaços de teixir qualsevol aliança per tal d’evitar la participació de Plataforma per Catalunya en un govern municipal».

Anglada ha assegurat que aquests pactes per aïllar Plataforma per Catalunya dels governs als ajuntaments són «estratagemes dels partits que saben que no poden comptar amb nosaltres per als seus “endollismes”, “amiguismes”, per als seus contractes a dit i per a les seves subvencions a amics».
 El líder de PxC s’ha erigit com a única garantia per escombrar els corruptes i portar als tribunals els polítics i banquers culpables d’aquesta crisi, denunciar la competència deslleial dels comerços immigrants, fer complir els horaris comercials, denunciar la venda ambulant il·legal i mobilitzar-se per aturar la construcció de noves mesquites.

Per la seva part, Joan Carles Fuentes, cap de llista per la demarcació de Tarragona, ha anunciat que Plataforma per Catalunya impulsarà «el tancament de les oficines que la Generalitat té obertes al Marroc». El candidat tarragoní ha assenyalat la necessitat de trencar les relacions que, en paraules seves, «la casta política manté amb una banca podrida». Fuentes ha explicat que és urgent «reformar una legislació que permet una mancança total de transparència, que legalitza la lladreria envers els ciutadans, que permet comissions abusives i estafes com les preferents». El dirigent tarragoní ha fet una crida a «trencar amb aquest sistema que ens fa impossible viure sense la banca privada».

LA FURA, 23/11/2012; PÀG.15 Navarro (PSC) fa un míting a Vilafranca, Anglada (PxC) al Vendrell i Sànchez-Camacho (PP) visita Freixenet

 En els darrers dies, tres candidats a presidir la Generalitat han estat al Penedès, Pere Navarro (PSC) ha fet un míting a Vilafranca, Josep Anglada (PxC) al Vendrell i Alícia Sánchez-Camacho (PP) diu a Sant Sadurní que s’oposaria a un altre hipotètic boicot al sector del cava.

 Vegueria Penedès.- El president de la Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat Josep Anglada, va anunciar diumenge a la tarda en un míting al centre cívic l’Estació del Vendrell que una de les primeres mesures que proposarà al Parlament, si surt elegit diputat, serà bonificar fiscalment les empreses que contractin només treballadors autòctons. El va acompanyar el cap de llista per Tarragona, el calafellenc Joan Carles Fuentes, i la regidora vendrellenca Anabel Nieto, que és delegada de les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) al Camp de Tarragona i núm. 3 de la llista També el líder local August Armengol va dir que donar-los suport era votar “contra el quadripartit de la vergonya” al Vendrell, en al·lusió al pacte local de tots contra la PxC.

EL 3 DE VUIT, 23/11/2012; PÀG.12 Anglada va ser al Vendrell

 DIUMENGE – El president de PxC va fer-hi campanya

El Vendrell – Eleccions 25-N

El Vendrell.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC) i candidat al Parlament, Josep Anglada, va fer campanya electoral amb el calafellenc Joan Carles Fuentes, cap de llista per Tarragona, i altres candidats. Anglada va anunciar que, si entra al Parlament, PxC proposarà la bonificació fiscal per a les empreses que contractin només treballadors autòctons. I d’altra banda, Anglada va referir-se al Vendrell com “la ciutat bressol del creixement de la bona gestió i de la serietat del nostre partit”, però també com un exemple de “com la casta i els seus partits son capaços de teixir qualsevol aliança per tal d’evitar la participació de Plataforma per Catalunya en un govern municipal”.

 

EL 3 DE VUIT, 23/11/2012; PÀG.15 Per què hem de votar PxC?

Joan Carles Fuentes

Perquè la presència de Plataforma per Catalunya (PxC) és imprescindible al Parlament de Catalunya. Ja hem demostrat amb la nostra presència als ajuntaments que des de l’oposició som capaços de fer un control eficaç i contundent de les malifetes de la nostra casta política de corruptes i xoriços.

Perquè només reduint la immigració podrem concentrar la despesa social per als de casa. Exigim la repatriació immediata de tots els immigrants il·legals i aturats de llarga durada. Les ajudes per als de casa. Lluitarem contra l’atur impulsant la contractació dels de casa abans que la dels immigrants. 1.185.000 immigrants no tenen cabuda a una Catalunya amb 840.000 aturats. La feina per als de casa.

Amb presència al Parlament exigirem responsabilitats polítiques i penals a la casta política de xoriços que ens roben els diners dels nostres impostos.  Al parlament els traurem els colors i els draps bruts. Exigirem responsabilitats penals per els casos de corrupció del cas Artur Mas, Millet, Oriol Pujol..., i destaparem més casos exigint l’ampliació de les investigacions.

Impulsarem polítiques de protecció social per als de casa i la eliminació de fins a l’últim euro dels nostres impostos per als de fora. Denunciarem els tractes de privilegi als nouvinguts. És immoral que les famílies autòctones remenin els contenidors mentre els immigrants roben les ajudes socials.

Demanarem que paguin la crisi els que l’han creat, que el rescat sigui per als ciutadans i no pas per als banquers de sous milionaris i dels seus consells d’administració d’incompetents.

Demanarem l’aturada immediata dels milions d’euros que surten cap a països del tercer món i a moltes ONG parasitàries dels amics i familiars de polítics perquè ara els necessitem per a la gent de casa. Els serveis sanitaris i socials per als autòctons no s’han de retallar.

Impulsarem el comerç autòcton i lluitarem de debò contra el comerç il·legal, el top manta, les botigues d’immigrants que no respecten les nostres lleis, els nostres horaris, la llei de garantia al consumidor, les normatives sanitàries.

 

Demanem tolerància zero per als delinqüents, l’empresonament i expulsió per als delinqüents immigrants, màfies estrangeres i bandes llatines.

 

Per que som l’únic partit català i catalanista però no independentista. La independència és una cortina de fum per desviar la corrupció del govern. La independència ens abocaria a la ruïna econòmica de Catalunya.

 

DIARI DE TARRAGONA, 18/11/2012; PÀG.37 La fuerza del voto oculto

PxC se presenta por Tarragona incidiendo en el control de la inmigración y negando su imagen xenófoba y racista.

Política / Los partidos “pequeños” (II)

Plataforma por Catalunya (PxC) sigue en la batalla de limpiar su imagen. “Tenemos muy mala prensa. Hemos salido siempre con la etiqueta de partido xenófobo y racista y no es así. Yo tenía esa imagen antes de entrar en el partido pero cuando te acercas ves que no es así. En absoluto somos ultraderechistas. Hay gente normalísima, es un partido transversal, con socialistas, de Izquierda Unida o de sindicatos”, afirma Joan Carles Fuentes (Linares, 48 años), concejal en Vic, residente desde hace cuatro años en Segur de Calafell y candidato por Tarragona en las elecciones del 25-N.

Esta fuerza política busca seguir creciendo y asegura resultados positivos: “Si antes teníamos una intención de voto del 0,1% en las encuestas y acabábamos con el 3%, ahora tenemos un 0,7%, lo que nos daría un 10% de votos. Queremos conseguir el primer diputado. Sabemos que tenemos un voto oculto, que mucha gente de ese 30% que dice ‘no sabe, no contesta’, sí sabe que nos votará pero no lo quiere decir. Creo que vamos a dar la sorpresa”.

Controvertido y acusado de racismo, el partido apela a su ideario: “Hace unos años parecía que el control de inmigración era xenofobia y otros han cogido la batuta, como Albiol (PP) en Badalona. Seguimos en esta línea sin complejos”. La inmigración vuelve a ser uno de los dos ejes de Plataforma en esta campaña. “Si antes decíamos que las ayudas eran primero para los de casa, ahora decimos que ya son sólo para los de casa. No nos podemos permitir dar ayudas a la inmigración. El partido considera que tal y como estamos no hay para más”.

La segunda línea ideológica transita por la crítica a la corrupción: “Es una vergüenza lo que está pasando en este país no sólo con la corrupción política sino con las corruptelas legales, es decir, con lo que la ley permite. Es vergonzoso ver cómo se va el dinero en tonterías, cómo se están haciendo los contratos a dedo…”

La misma contundencia gasta a la hora de posicionarse en el debate soberanista: “No somos independentistas. Ahora parece que todos los partidos se han vuelto independentistas. CiU nunca lo había sido. Luego están los que siguen una línea anticatalanista. Nosotros somos muy catalanistas y defendemos a Catalunya pero no somos independentistas, lo que no significa que el pueblo no tenga derecho a decidir”.

“¿Una consulta? –sigue Fuentes-. Debería ser con una pregunta clara y no con planteamientos retorcidos. Si la gente se informa bien se acabaría llegando a la conclusión de que no estaría de acuerdo. Además de la fractura social, la independencia traería la ruina económica para Catalunya”. En las generales de 2011 Plataforma consiguió 3.097 votos en Tarragona mientras que en las autonómicas la cifra fue de 8.017. Fuentes fue el primer político en activo condenado en primera instancia por el delito de incitación al odio racial a un año y medio de prisión por unos folletos distribuidos en la campaña electoral en las municipales de Vic, en 2007. Fue absuelto en segunda instancia por la Audiencia Provincial de Barcelona. “Se consideró que era una expresión democrática e irónica”, cierra Fuentes, que fue candidato al Senado por Barcelona en las generales de 2011.

 

 

 

EL 3 DE VUIT, 16/11/2012; PORTADA Entrevista a Joan Carles Fuentes

“Voler controlar la immigració no vol dir estar-hi en contra PÀG. 13

EL 3 DE VUIT, 16/11/2012; PÀG.13 “Que la vulguem controlar no vol dir ser antiimmigració”

Joan Carles Fuentes

“Econòmicament, avui la independència seria nefasta per a Catalunya”

L’Entrevista - Joan Carles Fuentes, cap de llista de PxC per Tarragona a les eleccions al Parlament del 25-N

Joan Carles Fuentes va néixer fa 48 anys a Linares (Jaén), però des d’aleshores i fins fa 3 anys, quan es va traslladar a Segur de Calafell, va viure a Barcelona. Ha exercit 15 anys com a professor de psicologia i psicoanàlisi i 5 de psicoanalista didàctic. Políticament, és regidor a l’Ajuntament de Vic per Plataforma per Catalunya (PxC), des del 2007, i membre del consell executiu del partit. Va ser cap de llista per la demarcació de Girona a les eleccions al Parlament del 2003 i candidat al Senat per Barcelona a les eleccions generals del 2011. A les eleccions de diumenge de la setmana que ve, 25-N, és el cap de llista de PxC per Tarragona.

Per què el van proposar per encapçalar la llista de PxC a Tarragona?

Perquè, havent estat ja candidat per Girona i Barcelona, ara visc a la demarcació de Tarragona i, per exemple, he estat durant anys el secretari general de PxC i també he estat actiu en la política municipal des de l’Ajuntament de Vic.

Quin és l’objectiu principal que s’ha fixat en aquestes eleccions?

Aconseguir ser diputat per Tarragona i a PxC també trobem que és possible, que no vol dir fàcil, arribar al segon. Tenim possibilitats reals perquè, segons la intenció de vot de les enquestes, el 2010 ens donaven un 0,2% d’intenció i vam treure un 2,8%, mentre que ara ens donen entre un 0,7% i un 0,9%. És difícil que la gent, espontàniament, digui que ens votarà.

Per què creu que és així?

Per la mala premsa que tenim PxC. Això està canviant, però durant molt de temps se’ns ha dit que som xenòfobs i racistes. I, és clar, la gent no vol votar un partit extremista. Jo tampoc ho faria.

No fomenten aquesta imatge repetint el missatge de control de la immigració?

És que voler controlar no vol dir ser antiimmigració. A PxC fins i tot tenim immigrants. I també hi ha musulmans que són simpatitzants nostres.

Per què tenen mala premsa doncs?

Això se li hauria de preguntar als mitjans de comunicació. La immigració és un tema tabú i es castiga tot aquell que tracti el tema i no digui que cal acollir a tothom que ens ve de fora. Sembla un discurs racista, però no ho és, i la gent del carrer això ho entén cada cop més. Els estrangers que en el seu moment van voler venir legalment no ho podien fer, pels entrebancs que hi havia, i van acabar venint els immigrants més conflictius, que venien a guanyar-se la vida com fos.

Serà perquè als seus països estan molt malament...

Tot i això, el que no podem fer és obrir les portes sense una política immigratòria. Cal saber per què els volem els estrangers, i aleshores controlar les fronteres. Si no, és un caos i, a més, legalment és impossible ala UnióEuropea.El fenomen de la immigració és un problema sagnant, però no podem solucionar-lo amb el bonisme de donar ajuda a tothom que arriba. Això fomenta el racisme.

A més de controlar la immigració, quins objectius té PxC de cara al 25-N?

Volem entrar al Parlament per solucionar el tema de la corrupció política i, el que és pitjor, la corruptela legal. Amb tot el que es pot fer legalment, com la col·locació de càrrecs de confiança a dit o fer contractes per sota del límit econòmic pel qual cal un concurs públic, és increïble que hi hagi polítics que ens vulguin robar encara més. Cal més transparència en la gestió política, i PxC volem fer una política clara, honesta i sense posar càrrecs a dit. I també pretenem treballar per a una millor seguretat ciutadana. La policia ha d’estar molt ben reforçada.

I del procés per al dret a decidir dels catalans, què en pensa?

És un tema delicat perquè si es parla de sí o no a la independència surt una opinió ciutadana determinada, però si s’hi afegeix que una Catalunya independent quedaria fora dela UE, en surt una altra. Sóc demòcrata i vull que es consulti, però amb transparència i explicant molt bé a la gent les conseqüències que suposaria la independència de Catalunya. Econòmicament, per exemple, avui la independència seria nefasta. També caldria veure què fan Espanya i França, per la qüestió dela CatalunyaNord, pel que fa a acceptar-nos en el si dela UE.Idesprés hi hauria el tema de la fractura social. Es pot independitzar un país amb tot just poc més del 50% de ciutadans a favor? Tot plegat em sembla una cortina de fum que posa CiU, que no ha estat mai independentista, per no parlar de retallades o de la crisi econòmica.

Per acabar, què en vol dir d’aquesta crisi?

Doncs que ens cal potenciar més el productes autòctons per sortir-ne. No pot ser que la importació de productes dela Xinao del Marroc, més barats, ens descompensi l’economia. Una excepció és el tema del petroli, perquè l’hem de comprar a fora per força perquè no en tenim, però això no pot passar amb tots els productes.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube