Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 01/12/2012; Plataforma per Catalunya s'adhereix al manifest de que España somos todos-Espanya som tots

Barcelona, 01/12/2012; Plataforma per Catalunya s'adhereix al manifest de que España somos todos-Espanya som tots

01/12/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya s'adhereix al manifest de la manifestació del pròxim 6 de desembre a Barcelona sota el lema España somos todos-Espanya som tots.

Barcelona | Redacció. - Plataforma per Catalunya anuncia mitjançant aquest comunicat que s'adhereix al manifest de la propera manifestació que tindrà lloc a Barcelona el proper 6 de desembre sota el lema España somos todos-Espanya som tots.

PxC que ja va assistir a la concentració del 12 d'octubre amb el seu president Josep Anglada al capdavant comparteix i subscriu completament l'esperit d'aquest comunicat que no és altre que viure amb total normalitat i dignitat la condició de sentir-nos catalans, espanyols i europeus sense cap tipus de complex, ja que aquesta condició forma part de les nostres arrels i la nostra història.

Plataforma per Catalunya està en contra de qualsevol tipus de procés de secessió que vulgui dur a terme qualsevol irresponsable es  digui Mas o es digui Jonqueras, polítics als quals instem a treballar per solucionar els problemes reals del poble, com ara la desocupació, els desnonaments indiscriminats, la privació de drets als treballadors i les retallades socials en matèria de sanitat i educació.

El nostre partit també vol expressar que celebra profundament que la major part de la junta directiva del moviment cívic Espanya i catalans hagi abandonat aquest moviment després de comprovar lamentablement el que ja havia anunciat PxC que el senyor Parra és un titella col·locat a dit pel Partit Popular i que ha manipulat políticament i a esquenes dels seus companys un moviment ciutadà que ha de ser de tots i no al servei d'una formació política.

Per a la nostra organització Parra en demanar amb nocturnitat i traïdoria el vot obertament per al PP ha perdut tota credibilitat com a líder de qualsevol moviment ciutadà, no és més que un titella còmplice de les retallades socials i la reforma laboral que tant ha perjudicat a la classe treballadora d'aquest país.

Així doncs, Plataforma per Catalunya dóna la benvinguda al nou moviment cívic del 12O que tindrà el nostre suport i comprensió sempre que aquest no es posi al servei de cap partit polític, inclòs el nostre. Espanya, Catalunya i Europa som tots no els que ens digui o mani el Partit Popular o algun dels seus titelles com l'aïllat Sr Parra.

PxC

1 de desembre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube