Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 24/12/2012; CIU ERC: Un pacte per arruïnar Catalunya

Vic, 24/12/2012; CIU ERC: Un pacte per arruïnar Catalunya

24/12/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, afirma en el seu últim article que “el teló de fons del referèndum no podrà tapar la situació de catàstrofe econòmica amb la qual ens trobarem en els propers mesos”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu últim article publicat al seu bloc – veure article –que “mai fins ara, havia començat una legislatura amb tanta sensació d'inestabilitat i fàstic com la que ara s'inicia”.

El líder identitari afirma que “CiU va fer malament els càlculs i la seva precipitada decisió d'anticipar les eleccions l’ha obligat a afrontar els propers quatre anys en una precària situació amb un incòmode Oriol Junqueras”.

Anglada apunta també que el teló de fons del referèndum no podrà tapar la situació de catàstrofe econòmica amb la qual ens trobarem en els propers mesos. Estem segurs que aquesta titubejant legislatura no serà llarga”.

El president de Plataforma per Catalunya acaba el seu article assenyalant que “el nostre compromís és construir l'alternativa política que el poble català necessita de forma urgent i que es convertirà en una gran demanda social, al mateix temps que creixerà l'insuportable caos generat pel tàndem CiU-ERC”.

PxC

Vic, 24 de desembre de 2012

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 24/12/2012; Anglada afirma que el de CiU y ERC es “un pacto para arruinar Cataluña”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, señala en su último artículo publicado a su blog que “nunca hasta ahora, había comenzado una legislatura con tanta sensación de inestabilidad y asco como la que ahora se inicia”.

El dirigente identitario afirma que “CiU hizo mal los cálculos y su precipitada decisión de anticipar las elecciones le ha obligado a afrontar los próximos cuatro años en una precaria situación con un incómodo Oriol Junqueras”.

Anglada apunta también que “el telón de fondo del referéndum no va a poder tapar la situación de catástrofe económica con la que nos vamos a encontrar en los próximos meses. Estamos seguros de que esta titubeante legislatura no será larga”.

El presidente de Plataforma per Catalunya acaba su artículo señalando que “nuestro compromiso es construir la alternativa política que el pueblo catalán necesita de forma urgente y que se va a convertir en una gran demanda social, al tiempo que crecerá el insoportable caos generado por el tándem CiU-ERC”

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube