Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 27/12/2012; Josep Anglada: En plena política d’austeritat Catalunya no es pot permetre tantes Conselleries

Vic, 27/12/2012; Josep Anglada: En plena política d’austeritat Catalunya no es pot permetre tantes Conselleries

27/12/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assenyalat que “si l’anterior Govern va ser qualificat com el dels millors, aquest potser l’haurem de qualificar com el Govern dels pitjors”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assenyalat referint-se al nou Govern de la Generalitat que “si l’anterior Govern va ser qualificat com el dels millors, aquest potser l’haurem de qualificar com el Govern dels pitjors” ja que segons Anglada “Mas ha apostat per donar més protagonisme a gent amb vocació molt més neoliberal”, afegint “Mas s’ha cobert les seves espatlles apostant per l’anomena’t pinyol de CDC, i donant un premi a qui van ser els grans perdedors del 25-N”.

Anglada ha apuntat també que “ en plena política d’austeritat i retallades és incomprensible que no s’hagi reduït les Conselleries”, com pot ser ha manifestat Anglada que “ens demanen sacrificis a tots i després posin més gasto a l’administració, quan Catalunya ja es la comunitat més cara de totes”.

El president de Plataforma per Catalunya ha recordat quan el gener del 2011 Mas va anunciar una reducció a les hores del 23% de totes les estructures directives de la Generalitat. En aquest sentit Anglada ha dit que “amb aquest canvi d’actitud només hi veig un rerefons que no es altre que col·locar i endollar amics, tant de CiU com d’ERC i Diputats que han quedat fora”.

El líder identitari ha acabat dient que “lo correcte seria reduir despeses i quantificar l’estalvi, però esta clar que quan s’administra el diner dels altres això per desgracia no conte”.

PxC

Vic, 27 de desembre de 2012

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.ALERTADIGITAL.COM, 28/12/2012; Josep Anglada: “En plena política de austeridad Cataluña no se puede permitir tantas consejerías”

Redacción.-  El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha señalado refiriéndose al nuevo Gobierno de la Generalitat que “si el anterior Gobierno fue calificado como el de los mejores, este quizás lo tendremos que calificar como el Gobierno de los peores” puesto que, según Anglada, “Mas ha apostado por dar más protagonismo a gente con vocación mucho más neoliberal”, añadiendo “Mas se ha cubierto sus hombros apostando por él es mentado hueso de CDC, y dando un premio a quién fueron los grandes perdedores del 25-N”.

Anglada ha apuntado también que “en plena política de austeridad y recortes es incomprensible que no se haya reducido las Consejerías”, como puede ser ha manifestado Anglada que “nos piden sacrificios a todos y después pongan más gasto a la administración, cuando Cataluña ya es la comunidad más cara de todas”.

El presidente de Plataforma per Catalunya ha recordado cuando en enero del 2011 Mas anunció una reducción a la vez del 23% de todas las estructuras directivas de la Generalitat. En este sentido Anglada ha dicho que “con este cambio de actitud sólo veo un trasfondo que no es otro que colocar y enchufar amigos, tanto de CiU cómo de ERC y Diputados que han quedado fuera”.

El líder identitario ha acabado diciendo que “lo correcto sería reducir gastos y cuantificar el ahorro, pero está claro que cuando se administra el dinero de los otros esto por desgracia no cuenta”.

 

 

 

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube