Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic,31/12/2012; Josep Anglada veu Junqueras com un càncer per a Catalunya

Vic,31/12/2012; Josep Anglada veu Junqueras com un càncer per a Catalunya

31/12/2012

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha expressat la seva opinió en el seu compte particular de Twitter assenyalant que el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, és "un càncer per a Catalunya" i que "el millor és acabar amb ell".

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha expressar la seva opinió desprès d’unes declaracions d’Oriol Junqueras on deia que “la independència és l’única via per a millorar la vida de les persones”. Ha estat aleshores quan Anglada l’ha contestat mitjançant el seu Twitter “jo dic que el millor és acabar amb ell”.

Anglada ha puntualitzar més tard quan les xarxes dels republicans ja bullien més que les calderes d’en Pere Boteró "els republicans no entenen que un vulgui acabar políticament amb Junqueras perquè molts el considerem un càncer per a Catalunya". afegint “no entenc aquestes reaccions tan exagerades quan senzillament cada dia es fan milers d’opinions a les xarxes”.

El líder identitari que ha seguit piulant a través del seu twitter, ha assenyalat que “ ERC no li agrada que li diguin les veritats, però és evident que cada vegada que han estat al Govern ho han xafat tot”, per seguir amb un altre tuit on diu que “ERC sempre ha jugant amb l’ambigüitat, des del trànsfuga d’en Colom passant pels Carod, Puigcercós i ara amb en Jurqueras”. En un altre tuit, Anglada ha dit que “no tardarem massa temps en veure com els mateixos de CiU s'adonaran que el pacte amb ERC pot acabar arruïnant Catalunya”. Finalment Anglada en el seu últim tuit ha expressat que “els que estimen Catalunya no oblidem que ERC va ser part integrant del inepte govern tripartit que tan mal va fer a Catalunya”.

En aquest sentit, Anglada s’ha volgut referit a la manipulació constant que dia rere dia s’està fent des de la basant independentista, en pronosticar que “amb la independència viuríem millor”. Par Anglada, “això és totalment falç i un engany a tots els ciutadans de Catalunya”. Segons el líder identitat el republicà Oriol Junqueras  “només busca la confrontació i el malestar dintre Catalunya i a la resta de l’Estat”.

Finalment, el president de Plataforma per Catalunya ha volgut deixat clar que “les meves paraules son fruit del malestar de molts ciutadans que cada dia es queden a l’atur, de ciutadans que han de deixar les seves llars, de ciutadans que veuen com cada dia el seu nivell de vida s’enfonsa, i que el que fa la casta política es parlar d’utopies i no mouen ni  un dit per millorar el nivell de vida dels ciutadans”, afegint “aquest és el meu rebuig a les utopies independentistes i a la manipulació de la ciutadania, i crec que aquí Oriol Junqueras es una persona que en comptes d’ajudar a la societat catalana li fa mal”.  

PxC

Vic, 31 de desembre de 2012 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.NACIODIGITAL.CAT, 31/12/2012; Anglada demana «acabar» amb Junqueras

El líder de PxC titlla de "càncer" el president d'ERC

Redacció.-  "Junqueras diu que la independència és l'única via per millorar la vida de les persones, jo dic q lo millor és acabar amb ell". Amb aquesta piulada el líder de PxC ha carregat amb força i sense miraments contra el cap de files d'ERC, Oriol Junqueras.

Anglada s'ha despatxat a gust a través del seu compte de Twitter aquest vespre amb Junqueras al qual ha titllat de "càncer de Catalunya". Les tres piulades que ha dedicat el regidor de Vic a l'alcalde de Sant Vicenç dels Horts han sollevat la militància dels republicans que han protagonitzat un agre debat a la xarxa social.

WWW.E-NOTICIES.CAT, 31/12/2012; Anglada veu Junqueras com

El líder de PxC assegura que el "millor" és "acabar amb ell"

Redacció.-  El líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assegurat que el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, és "un càncer per a Catalunya" i que "el millor és acabar amb ell".

Anglada, en una sèrie de piulades fetes la nit d'aquest diumenge, ha carregat contra el líder dels republicans. "Junqueras diu que la independència és l'única via per a millorar la vida de les persones, jo dic que el millor és acabar amb ell", ha assegurat mitjançant el seu Twitter.

"Els republicans no entenen que un vulgui acabar políticament amb Junqueras perquè molts el considerem un càncer per a Catalunya", ha matisat.

Anglada també ha comentat el discurs de Cap d'Any d'Artur Mas: "Comparteixo el que ha dit que una majoria vol construir un país nou, però un país lliure de xoriços i corruptes".

 

WWWSOMNOTICIA.CAT, 31/12/2012; Anglada creu que eliminar Junqueras seria el millor per a Catalunya

Redacció.-  Piulada polèmica la de Josep Anglada. Aquest diumenge el líder de Plataforma per Catalunya ha dit en el Twitter que el millor que podria passar en benefici de Catalunya seria “acabar amb” a Oriol Junqueras. És a dir, eliminar-lo. No especifica com, però queda força clar: “Junqueras diu q la independència és l’única via per a millorar la vida d les persones, jo dic q lo millor és acabar amb ell.” Més tard Anglada ha intentant arreglar-ho i ha assegurat que parlava d’eliminar Junqueras “políticament”.

WWW.OSONA.COM, 31/12/2012; ERC de Vic condemna les paraules d'Anglada contra Junqueras

Creuen que són una cortina de fum pels mals resultats electorals de PxC, i anuncien possibles accions judicials.

Arran de les declaracions mitjançant el seu twitter de Josep Anglada on afirmava "Junqueras diu que la independència és la única via per millorar la vida de les persones, jo dic que la millor és acabar amb ell", ERC Vic ha mostrat la seva repulsa per aquestes afirmacions i ha manifestat en un comunicat de premsa els punts següents:

1. Condemnar enèrgicament les declaracions del regidor vigatà i president de la PxC que demostren la seva autèntica mesura humana, reflex del seu ideari reaccionari i ple de continguts de pura visceralitat.

2. ERC de Vic  creu que aquestes declaracions desesperades del regidor vigatà són fruit de l'enfonsament electoral del partit d'Anglada en les últimes eleccions al Parlament i una cortina de fum per tal de desviar l'atenció del seu electorat.

3. ERC Vic no entrarà en la retroalimentació d'aquells partits polítics que així vulguin actuar i, continuarem confiant en la societat vigatana tot treballant per una ciutat oberta, culta i pròspera per a tothom.

4. Demanem als grups polítics a l'Ajuntament de Vic, de seguir treballant incansablement per resoldre els vertaders problemes de la ciutadania vigatana, i deixin de banda espectacles i declaracions mediàtiques que no porten enlloc.

5. ERC Vic, es reserva d'emprendre accions legals arrel d'aquestes declaracions, per tal que sigui la justícia qui determini l'abast legal o no de les mateixes.

 

WWW.ELSINGULADIGITAL.CAT, 31/12/2012; Anglada parla “d’acabar” amb Junqueras

El president de Plataforma per Catalunya titlla el president d’Esquerra de “càncer de Catalunya”
 
Maria Coll.- Dues piulades d’alt to del president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, contra el president d’ERC, Oriol  Junqueras, van encendre ahir el vespre el twitter. En una primera piulada en el seu compte el líder de la formació xenòfoba parlava literalment “d’acabar” amb el cap de l’oposició: “Junqueras diu que la independència és l'única via per a millorar la vida de les persones, jo dic que lo millor és acabar amb ell”.

I en una altra piulada, després de diverses reaccions a la xarxa i de matissar que parlava “d’acabar políticament”, Anglada tornava a escalfar la xarxa titllant el cap dels republicans i alcalde de Sant Vicenç dels Horts de “càncer de Catalunya”. “Els republicans no entenen que un vulgui acabar políticament amb Junqueras perquè molts el considerem un càncer per Catalunya”. Des de la xarxa, alguns twitaires ja han demanat l’actuació de la justícia.

WWW.NACIODIGITAL.CAT, 3171272012; Anglada es referma en els seus atacs contra Junqueras

Insisteix que el líder republicà "fa mal a la societat", mentre que ERC de Vic creu que PxC vol amagar els mals resultats electorals

Redacció.-  El líder de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha continuat avui la polèmica encetada per la seva piulada a Twitter en què proposava "acabar" amb Oriol Junqueras. Aquesta afirmació va generar intenses reaccions, que l'han animat ampliar les seves crítiques assenyalant que el president d'ERC "fa mal a Catalunya". D'altra banda, Anglada apuja el to en la seva condemna del projecte d'independència de Catalunya.

En un sentit oposat, la secció local d'Esquerra Republicana a Vic s'ha refermat en el procés d'independència i ha qualificat les declaracions d'Anglada com una cortina de fum per amagar els seus mals resultats electorals. Els republicans de Vic deixen la porta oberta a possibles accions judicials contra el líder de PxC.

 

WWW.RADIOCATALUNYA.CAT, 31/12/2012; Anglada veu Junqueras com un càncer per a Catalunya

Redacció.-  El líder de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assegurat que el president d'Esquerra, Oriol Junqueras, és "un càncer per a Catalunya" i que "el millor és acabar amb ell".

Anglada, en una sèrie de piulades fetes la nit d'aquest diumenge, ha carregat contra el líder dels republicans. "Junqueras diu que la independència és l'única via per a millorar la vida de les persones, jo dic que el millor és acabar amb ell", ha assegurat mitjançant el seu Twitter.

"Els republicans no entenen que un vulgui acabar políticament amb Junqueras perquè molts el considerem un càncer per a Catalunya", ha matisat.

Anglada també ha comentat el discurs de Cap d'Any d'Artur Mas: "Comparteixo el que ha dit que una majoria vol construir un país nou, però un país lliure de xoriços i corruptes".

 

 

 

EL 9 NOU, 04/01/2013; PÀG. 11 ERC de Vic no descarta portar Anglada al jutjat per unes amenaces al Twitter contra Oriol Junqueras

“El millor és acabar amb ell”, deia el president de PxC sobre el d’ERC

Vic.-  J.C.- ERC de Vic no descarta portar el cap de l’oposició de l’Ajuntament i president de PxC, Josep Anglada, als tribunals. Així ho explica en un comunicat fet públic dilluns al matí, poques hores després que Anglada escrivís un missatge a Twitter que ERC interpreta com una amenaça contra el president del seu partit, Oriol Junqueras. El missatge, escrit el vespre de diumenge, deia: “Junqueras diu que la independència és l’única via per millorar la vida de les persones, jo dic que la millor és acabar amb ell”. Al cap d’una estona, Anglada va matisar que no es referia a matar Junqueras, com podia interpretar-se, sinó acabar amb ell “políticament”.

ERC de Vic, que fins ara havia renunciat a entrar en el cos a cos amb Anglada aquesta vegada va fer una excepció i dilluns al matí va fer públic un comunicat en el qual condemnava “enèrgicament” les paraules d’Anglada, que segons ells “demostren la seva autèntica mesura humana, reflex del seu ideari reaccionari i ple de continguts de pura visceralitat”. El comunicat atribueix la reacció d’Anglada contra Junqueras a “l’enfonsament electoral” de la PxC a les últimes eleccions autonòmiques. Així mateix, demanaven en el seu comunicat que els altres grups polítics, que no han intercedit en la polèmica, continuïn “treballant incansablement per resoldre els veritables problemes de la ciutadania vigatana i deixin de banda espectacles i declaracions mediàtiques que no porten enlloc”.

Joan López, portaveu d’ERC a l’Ajuntament de Vic, també va publicar un missatge a Twitter dilluns mateix a quarts de 10 del matí. Hi deia: “La ceguesa reaccionària d’Anglada tindrà el judici merescut a les urnes, per part de la ciutadania vigatana en la propera cita electoral”.

Anglada i les “calderes de Pere Boteró”

Josep Anglada, malgrat matisar el missatge a Twitter, no el va ni esborrar ni va demanar disculpes per si Junqueras s’havia sentit amenaçat. És més, en una nota de premsa l’endemà, després de veure, segons es diu al text, que “les xarxes dels republicans bullien més que les calderes d’en Pere Boteró” [sic], es reafirmava en el missatge inicial contra Junqueras a qui defineix com “un càncer per a Catalunya”.

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube