Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Pallerola a La Manyana TV

Pallerola a La Manyana TV

08/01/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Pallerola reivindica el paper de l’Església en la defensa de la nostra essència cristiano-occidental

Sant Martí de Maldà | Redacció.- El secretari territorial de Plataforma per Catalunya a la província de Lleida, Eduard Pallerola,  ha lamentat que l’Església es preocupi més dels musulmans que de defensar la nostra identitat cristiana.

Pallerola ha fet una crida a fer front a la invasió migratòria islàmica que està destruint la nostra essència cristiano-occidental.

El dirigent identitari ha afirmat al programa Torn de Nit de La Manyana TV que “Plataforma no ha assolit l’objectiu d'entrar al Parlament degut principalment al context electoral i al buit mediàtic, que ha privat moltes persones de rebre el nostre missatge”.

Pallerola ha volgut recordar que “l'Església ha de defensar per sobre de tot l'existència de la nostra societat, cosa que actualment no està fent. Al contrari, moltes vegades, sectors propers a ella ataquen la gent de PxC, quan a les nostres files trobem catòlics i practicants”.

El secretari provincial ha matisat que ”nosaltres no estem contra ningú; no fem diferències entre persones, però si entre la gent que vol integrar-se i la que no vol fer-ho”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube