Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 2013.01.10, Duran i Unió corrupció permanent i solapada

Vic, 2013.01.10, Duran i Unió corrupció permanent i solapada

10/01/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assenyalat que "la cúpula d'Unió és una colla de lladres, pocavergonyes indignes d'ocupar un sol escó al Parlament que representa el honrat i treballador poble català".

Vic | Redacció. - "Fins avui els Pujol -pare i fills- eren la imatge de referència de la corrupció i la decadència de la classe política catalana. I CDC el partit que més casos de manipulació de diners públics acumulava ", ha afirmat el president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada.

Avui ja ho tenim clar, ha afirmat el líder identitari, "a CiU passa el mateix que amb els Reis Catòlics, tant munta, munta tant". En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que "UDC ha demostrat que és part important de la coalició i, també a l'hora de implicar-la en vergonyosos casos de corrupció que fa que els catalans no puguem seguir suportant la vergonya que ens dóna la nostra casta política" .

Després de tretze anys d'un judici incomprensiblement llarg i gairebé secret, s'ha confirmat que "la cúpula d'Unió és una colla de lladres, pocavergonyes indignes d'ocupar un sol escó al Parlament que representa el honrat i treballador poble català", ha dit Anglada .

Per Anglada, el líder d'Unió Duran i Lleida, a qui sempre li ha agradat presentar-se com l'home del seny, del sentit comú, del seny i de l'equilibri, "és un simple lladregot, desqualificat moralment per a la funció pública", afegint "a més d'un mentider covard, ja que va ser ell qui va prometre dimitir si Unió era condemnada per corrupció, i avui intenta salvar miserablement la seva poltrona i les prebendes que suposen, sens dubte per poder seguir robant, alguna cosa per el que sí ha demostrat veritable serenitat i perseverança ".

Segons Anglada, és inacceptable que "UDC descarta dimissions dels seus màxims responsables" ja que per Anglada això és "una reacció miserable i de poc recorregut, i la societat catalana no els perdonarà la seva estafa continuada, però encara menys la seva covardia i falsedat a l'hora d'assumir responsabilitats", afegint "els homes i dones dignes donen la cara, els d'UDC han demostrat que el seu roïndat moral no té límits".

Anglada ha acabat afirmat que "Catalunya no pot seguir per aquest camí. Una resposta cívica, ordenada i política és avui prioritària per a aquesta societat que no pot seguir deixant-se enganyar per un referèndum sobre la independència-ficció promoguda i afavorida pels que han demostrat que només mereixen estar a la presó ".

PxC

Vic, 10 gener 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube