Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Primera sortida de muntanya de les JIxC

Primera sortida de muntanya de les JIxC

10/01/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Les JIxC inauguren un cicle de sortides a paratges naturals per apropar la natura al jovent

Lleida | Redacció.- Les Joventuts Identitàries per Catalunya de la província de Lleida han dut a terme la primera d’un seguit de sortides de muntanya amb les que volen apropar-se al medi natural al temps que coneixen el llarg i ample de la diversitat dels paisatges de Catalunya.

Des de la branca juvenil de Plataforma per Catalunya s’afirma que aquestes excursions persegueixen un apropament del jovent cap a la seva terra i el seu entorn natural i la fauna, com a elements que formen part de la nostra identitat.

En aquesta primera ocasió, el cim marcat pels joves identitaris ha estat la muntanya de Sant Salvador de les Espases, que ocupa part dels termes municipals d’Olesa de Montserrat i Esparreguera, a prop de Montserrat.

Les JixC insisteixen en la necessitat d’allunyar el jovent de la globalització del petroli, per tornar-la al seu entorn originari: “les muntanyes, els boscos i els pics més impugnables“.Els joves identitaris lleidatans han assegurat que aquesta només és la primera de les moltes cimes que esperen coronar amb la bandera de les JIxC.


Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube