Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 22/02/2013;Tolerància zero amb les bandes llatines

Vic, 22/02/2013;Tolerància zero amb les bandes llatines

22/02/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu  últim article que “s’ha d’acabar d’una vegada per totes amb la impunitat de les bandes llatines”. 

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu últim article publicat al seu bloc – veure article – que “s’ha d’acabar d’una vegada per totes amb la impunitat de les bandes llatines”. 

El líder identitari afirma que “una de les ciutats més castigades per aquestes bandes criminals és l’Hospitalet de Llobregat, on els regidors de Plataforma per Catalunya han denunciat infinitat de vegades”.

Anglada apunta també que “el perfil d’un integrant d’aquestes bandes llatines al nostre país és un jove de 13 a 25 anys que va arribar a Espanya per reagrupament familiar a causa de les desafortunades polítiques tant del PP com del PSOE en matèria d’immigració”.

El president de Plataforma per Catalunya acaba el seu article assenyalant que “Plataforma per Catalunya continuarà lluitant per eradicar aquestes bandes dels carrers de Catalunya fins aconseguir la seva expulsió definitiva”.

PxC

Vic, 22 de febrer de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube