Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 27/02/2013, Anglada: “No tenim cap dret a mantenir paràsits”

Vic, 27/02/2013, Anglada: “No tenim cap dret a mantenir paràsits”

28/02/2013

Anglada va assenyalar en el programa del “Catalunya Opina” de Canal Català que “els immigrants sense papers no tenen cap dret a tenir la targeta sanitària, ni nosaltres a mantenir a paràsits”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha participat de nou en una tertúlia del programa “Catalunya Opina” de Canal Català.

El programa com sempre ha estat dirigit per Carles Fuentes, hi ha participat a part d’AngladaMohamed Chair mediador cultural, José Miguel Villarroya periodista esportiu i Abdelilah Ben Massoud espectador habitual del programa.

El debat es va centrar en els temes actuals com son la corrupció política i amb el repartiment per part de la Conselleria de Salut de la Generalitat de 116.000 targetes sanitàries a immigrants sense papers.

Sobre el tema de la corrupció, el líder identitari va manifestar que “personalment em preocupa més que unes persones estiguin imputades per una cosa que per un altre”, i va afegir “amb això vull dir que no és el mateix estar imputat per malbaratament de fons públic que per repartir propaganda, en la qual tothom pot expressar la seva lliberta d’opinió”.

Respecte a donar serveis sanitaris als immigrants sense papers, Anglada va ser molt contundent “no tenim cap obligació de mantenir a immigrants sense papers que treuen la feina a la gent autòctona perquè treballen en negre”. En aquest sentit, Anglada va assenyalar que “els immigrants sense papers no tenen cap dret a tenir la targeta sanitària, ni nosaltres a mantenir a paràsits”.

PxC

Vic, 27 de febrer de 2013

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube