Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 08/03/2013, Anglada torna a Intereconomía

Vic, 08/03/2013, Anglada torna a Intereconomía

09/03/2013

El president de Plataforma per Catalunya, (PxC), Josep Anglada, ha senyalat en el programa d'Intereconomía, “Queremos Opinar” que “els grans culpables del descontrol de la immigració han estat el PP i el PSOE”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha estat un dels convidats aquest divendres en el programa “Queremos Opinar” d’Intereconomía

El programa ha estat dirigit per Carles Fuentes, hi ha participat a part de Josep AngladaJuan Carlos Segura advocat, Miquel Giménez periodista i guionista i Abdelilah Ben Massoud espectador habitual del programa.

El debat s’ha centrar en un dels temes que més preocupa els espanyols com és la immigració. El debat ha girat entorn del “per què encara hi ha persones que no accepten la immigració?”.

Anglada, només començar el debat ha manifestat que “no es tracte de que ens molestin els immigrants, el que hem dit sempre és que a España hi han masses immigrants”, afegint “a España hi ha gairebé 6.000.000 de immigrants, i per tant, en aquest país ni hi cabem tots”.   

En aquest sentit, el líder identitari ha assenyalat que “el problema són les polítiques d’immigració que han portat a terme tant el Partit Popular com el Partit Socialista”.  

En el transcurs del programa, Anglada també ha aportat tres alternatives per posar fre a la disbauxa de la immigració: A) Prohibir l’entrada de més immigrants a España. B) Repatriació del immigrants aturat de llarga durada, i C) Expulsió del tots els immigrants il·legals.   

PxC

Vic, 8 de març de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube