Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Barcelona, 27/03/2013; Josep Anglada demana responsabilitats a Artur Mas per no governar i dividir Catalunya

Barcelona, 27/03/2013; Josep Anglada demana responsabilitats a Artur Mas per no governar i dividir Catalunya

28/03/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada entén que la gent cada dia estigui més decebuda amb l’actual govern de Catalunya i en concret amb Artur Mas.

Barcelona | Redacció.- Després d’una de les habituals reunions del Consell de presidència de PxC, Josep Anglada va expressar el seu malestar amb el govern català, al qual va qualificar de “govern fantasma”.

El líder identitari va manifestar no estranyar-li gens que “ Mas tingui un deteriorament electoral ja que ha deixat de governar i la seva prioritat és buscar confrontació sigui a Madrid o entre catalans” i ha afegit “ és molt trist que davant la situació de crisi que pateix el poble, Mas prioritzi l’agenda sobiranista avanç que buscar mesures per rebaixar l’atur”.

Anglada, també va fer referència a que “avui Catalunya és un instrument a mans d’un govern ple d’incompetents i aprofitats” i va assenyalar “vull remarcar això perquè el govern de la Generalitat només fa que jugar amb els catalans, amb la mateixa cançó cada dia”. Una cançó va dir "malaltissa que cada dia és cantada pel conseller de la Presidència Francesc Homs", el qual va coincidir el passat dissabte de rams a l'emblemàtic Mercat del Ram de Vic.

Finalment , Anglada va assegurar que “aquesta és ja una cançó avorrida, sense pressupost no hi ha consulta, la consulta ja té data, sense data no hi ha pressupost, sense pressupost no hi ha govern, per tant, això és una casa de barrets”.

PxC

Barcelona, 27 de març de 2013

 

 

 

 

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube