Català - Castellà
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 04/04/2013; Anglada ha participat aquest dijous al programa

Vic, 04/04/2013; Anglada ha participat aquest dijous al programa "De Buena Ley"de Telecinco

04/04/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha assenyalat a Telecinco que "el Partit Popular i el PSOE són els grans culpables de la invasió que està patint Espanya".

Vic |Redacció. -El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha participat aquest dijous al programa "De Buena Ley" de Telecinco que dirigeix​​ Sandra Barneda. En el mateix també hi ha participat Esteban Ibarra i Montse Suárez.

La polèmica estava assegurada al tractar-se d'un tema d'actualitat com és la immigració irregular a Espanya. El tema s'ha centrat en si s'havia de denunciar una persona que acull a casa seva un immigrant irregular.

Enllaç vídeo del programa: http://www.telecinco.es/debuenaley/2013/abril/Denunciarias-persona-acoge-inmigrante-irregular_5_1582950004.html?itemId=3

En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que "a Espanya hi haurien d'haver moltes persones com la Joana que tinguessin la valentia de denunciar els immigrants il·legals", afegint "al nostre país ja tenim massa immigrants i no en volem més".

Anglada, també ha deixat clar que "no tots els immigrants són delinqüents, però sí que la majoria de delinqüents són immigrants", i ha volgut subratllar que "el Partit Popular i el PSOE han estat els grans culpables de la invasió que està patint Espanya".

Ressaltar que en l'enquesta realitzada per Telecinco en què es pregunta Acolliries a casa teva a un immigrant irregular arriscant-te a una multa? El 65% opina que no acolliria un immigrant irregular a casa i el denunciaria si sabés que algú ho està fent.

PxC

Vic, 4 d’abril de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
PxC a Youtube