Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Nova acció solidària de les Joventuts Identitàries per Catalunya a la província de Girona

Nova acció solidària de les Joventuts Identitàries per Catalunya a la província de Girona

13/05/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE LES JOVENTUTS IDENTITÀRIES PER CATALUNYA (PxC)

Les JIxC es bolquen en la recollida de taps per al petit Eric

Vidreres | Redacció.- Les Joventuts Identitàries per Catalunya (JIxC) han dut a terme una recol·lecta de taps de plàstic per a l’Eric, un nen del municipi de Vidreres amb dificultats auditives.Fins a la localitat gironina s’han desplaçat joves identitaris de Figueres, Torroella, Riudellots i Salt entre d’altres per “aportar el nostre granet de sorra i fer del programa de Plataforma per Catalunya una realitat patent al carrer”.

Els joves han lliurat a la família de l’Eric 10 bosses plenes de taps i han volgut obsequiar el petit amb una tassa de les Joventuts Identitàries per Catalunya i una pilota de futbol del seu equip favorit. “No hi ha res millor que el somriure de un nen agraït” –han manifestat les JIxC.Sergio Conce
, delegat de la branca juvenil de PxC a la província de Girona, ha manifestat “la satisfacció d’haver ajudat aquesta família”.

Amb aquest seguit d’accions el jovent identitari deixa palès que per posar en pràctica el seu ideari i defensar la gent de casa no son necessàries les subvencions estratosfèriques que reben les joventuts dels partits de la casta.

                          

 

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube