Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 15/05/2013; Josep Anglada: “CiU i Colom obren la porta de Catalunya al salafisme”

Vic, 15/05/2013; Josep Anglada: “CiU i Colom obren la porta de Catalunya al salafisme”

15/05/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada: “És hora d'acabar amb l'estupidesa de CiU i Colom, és hora d'acabar amb tant disbarat, i és hora de denunciar el sobiranisme-salifista”.

Vic | Redacció.- “Ens congratulem de l'expulsió de Catalunya de l'agent de la intel·ligència marroquina, Ziani, conegut salafista. Des de Plataforma per Catalunya volem felicitar al CNI per aquesta necessària mesura”, han estat les paraules i la valoració de Josep Anglada després de conèixer la notícia.

El líder de Plataforma per Catalunya va afegir “Ziani és un dels homes amb els quals l'acomplexat d’Àngel Colom pretén construir un fantasiós projecte de sobirania en el qual l'islam i els immigrants tinguin una presència determinant en la seva imaginària Catalunya”, indicant que “Colom està jugant a enginyer social quan no passa de ser un nefast il·lusionista de circ, acostumat a disfressar-se amb vels i turbants. El seu complex d'inferioritat davant els immigrants li empenyen a fer cada dia disbarats més increïbles. El de comptar amb un salafista per “idear” la seva Catalunya independent, és, a més d'aberrant, molt perillós per a la nostra pau civil i la nostra estabilitat social”.

Anglada va voler deixar molt clar que “el fet que CiU protesta per l'expulsió d'aquest agent islamista, evidencia que el partit de la corrupció també és el que recolza a la islamització de Catalunya”, concloent “és hora d'acabar amb l'estupidesa de CiU i Colom, és hora d'acabar amb tant disbarat, és hora de denunciar el sobiranisme-salifista, i és hora que algú governi aquest país amb serietat, criteri i eficàcia”.

PxC

Vic, 15 de maig de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 15/05/2013; Anglada acusa CiU d'obrir la porta "al salafisme”

El líder ultra retreu a Colom "complex d'inferioritat davant els immigrants"

Redacció.- El president de la 'ultra' Plataforma x Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha afirmat respecte al cas del director de l'Espai Catalanomarroquí de la Fundació Nous Catalans -vinculada a CDC- , Noureddine Ziani, que "ens congratulem de l'expulsió de Catalunya de l'agent de la intel·ligència marroquina, conegut salafista. Des de PxC volem felicitar el CNI per aquesta necessària mesura".
 
"Àngel Colom pretén construir un fantasiós projecte de sobirania en el qual l'islam i els immigrants tinguin una presència determinant en la seva imaginària Catalunya”, ha afegit.

Anglada ha acusat també Colom de tenir "complex d'inferioritat davant els immigrants" que "l'empenyen a fer cada dia disbarats més increïbles: el de comptar amb un salafista per 'idear' la seva Catalunya independent, és, a més d'aberrant, molt perillós per a la nostra pau civil i la nostra estabilitat social”.
 
Anglada va voler deixar molt clar que "el fet que CiU protesta per l'expulsió d'aquest agent islamista, evidencia que també dona suport a la islamització de Catalunya".

 

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube