Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 17/06/2013; L’ultra esquerrà Bertan Cazorla, a disposició judicial a l'agredir injustificadament a uns Mossos d'Esquadra

Vic, 17/06/2013; L’ultra esquerrà Bertan Cazorla, a disposició judicial a l'agredir injustificadament a uns Mossos d'Esquadra

17/06/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Anglada: La societat catalana està farta de delinqüents com Cazorla i d'aquests energúmens molestos i pudents que són els menyspreables perroflautes".

Vic | Redacció. - El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, està ocupant la primera plana de diversos mitjans de comunicació catalans per la seva rotunda postura davant la detenció del periodista Bertran Cazorla. Segons afirma Anglada "la nostra posició és clara, sempre hem denunciat a aquests pretesos periodistes que en realitat són purs agitadors de l'odi i la violència contra tots els que no pensa com ells. En aquest sentit, Anglada ha assenyalat que "aquests intolerants han demostrat una vegada més la seva actitud impresentable, provocadora i xulesca", afegint "que un periodista de tercera fila com és Bertan Cazorla agredeixi a un Mosso d'Esquadra mentre complia amb el seu deure, demostra lo encoratjats que estan aquests personatges asocials i marginals ".

Anglada ha afegit que "Cazorla treballa per un mitjà de comunicació anomenat Directa, que sota la màscara d'un pseudo-periodisme, és un instrument de violència mediàtica i una referència per a aquest col·lectiu de esparracats que s'autoproclamen "antifeixista" i en realitat són simplement "antisocials" i "anti-higiene".

El líder identitari ha recalcat "la meva alegria per la detenció d'un impresentable amb deliris agressius com Cazorla; la meva insistència en la il·legalització de tots els moviments de la ultraesquerra violenta separatista i asocial, que freqüentment es confonen amb els captaires vagabunds extremadament impertinents, i el màxim suport -avui i sempre-a un cos exemplar i modèlic en la seva actuació com són els Mossos d'Esquadra".

Anglada ha volgut concloure afirmant que "el fet que aquests dies estigui rebent milers de visites al meu facebook i el meu twitter, demostra un cop més que Anglada i Plataforma per Catalunya diuen en veu alta el que tots pensa en veu baixa. I és que tota la societat catalana està farta de delinqüents com Cazorla i d'aquests energúmens molestos i pudents que són els menyspreables perroflautes".

PxC

Vic, 17 juny 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.BTV.CAT, 17/06/2013; Els insults de Josep Anglada encenen les xarxes socials

El president del partit xenòfob Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha escrit una piulada que diu: “Per una Catalunya lliure de 'perroflautes' i rates de claveguera com Bertran Cazorla, visca els Mossos d’Esquadra”. El comentari, obertament ofensiu, ha desencadenat una allau de crítiques per part dels internautes i centenars de tuitaires han demanat que es bloquegi el compte de Twitter del polític perquè la xarxa social l'invalidi.

Redacció.-  El polític xenòfob Josep Anglada, president de Plataforma per Catalunya (PxC), torna a ser en el centre de la polèmica. Aquest dilluns al migdia ha escrit una piulada en què deia, literalment: “Per una Catalunya lliure de ‘perroflautes’ i rates de claveguera com Bertran Cazorla, visca els Mossos d’Esquadra”. Anglada ha usat el terme despectiu “perroflautes” per referir-se a les persones que pertanyen a certs moviments socials i ha qualificat de “rata de claveguera” el periodista Bertran Cazorla, que aquest cap de setmana ha denunciat una presumpta agressió per part dels Mossos d’Esquadra.

Aquest mateix matí Interior ha descartat obrir cap expedient informatiu per aquest cas, que també va ser motiu de polèmica durant el cap de setmana a les xarxes socials.

Els tuitaires no han trigat a denunciar el tuit d’Anglada i han iniciat una campanya improvisada amb l’etiqueta #AngladaGameOver. L’objectiu dels internautes és, segons diuen ells mateixos, “fer fora de Twitter els feixistes”, per això molts han demanat que es bloquegi el compte de Josep Anglada i que aparegui com a “spam”, ja que d’aquesta manera la xarxa social pot invalidar el compte del polític. Centenars de missatges s’han multiplicat en pocs minuts i l’etiqueta ha arribat a ser “trendig topic” tant a Catalunya com a Espanya. Tot i que Twitter ha anat ple de la polèmica durant tot el migdia, pocs minuts després de convertir-se en tendència l’etiqueta ha desaparegut del llistat que elabora la xarxa social.

 

WWWELPERIODICO.COM, 17/06/2013; Campaña en Twitter para bloquear la cuenta del líder de Plataforma per Catalunya

El concejal xenófobo de Vic insultó en la red social al periodista Bertran Cazorla, detenido el pasado sábado

Redacción.-  El pasado sábado por la madrugada, el periodista Bertran Cazorla fue detenido por los Mossos d'Esquadra por atentado a la autoridad y lesiones, siendo liberado horas más tarde. El periodista defiende que la causa de su detención fue "observar una increpación a un ciudadano por parte de algunos agentes" y, consecuentemente, "preguntarles si llevaban la tarjeta identificatoria policial (TIP)". No obstante, según Interior, el periodista "se acercó a la comisaría e increpó a los Mossos, junto con un compañero, hasta que terminaron detenidos". Cazorla explicó que había sufrido malos tratos y presentará una denuncia contra el cuerpo de seguridad.  

Ante estos hechos, de forma inmediata, los usuarios de las redes sociales se solidarizaron con el periodista, convirtiendo en pocas horas #llibertatbertran#bertranllibertat y 'Bertran Cazorla' en 'trending topic'. Asimismo, lamentaron y denunciaron que "el cuerpo de una policía democrática hubiese torturado" y pidieron explicaciones al 'conseller' de Interior Ramon Espadaler, entre otros. No obstante, el líder del partido xenófobo Plataforma per CatalunyaJosep Anglada, le dedicó unas palabras por la misma red social que rezaban todo lo contrario. "Perroflauta", "rata de alcantarilla" o expresiones machistas como "llora como una mujer lo que nunca ha sabido defender como un hombre" son algunos de los insultos que el líder del partido racista le ha dedicado al periodista. Pero, ¿por qué un concejal de Vic se toma tantas molestias en destruir la imagen de Cazorla?, se preguntarán. Pues es que este último ha realizado un amplio trabajo sobre 'la obra de Plataforma per Catalunya', donde a través de un mapa muestra los escándalos que acompañan la presencia de dicha formación política. 

Los insultos al periodista han sido la gota que ha hecho terminar la paciencia de los tuiteros, que cansados de los comentarios xenófobos y ofensivos de Anglada, han iniciado una campaña para que Twitter bloquee su cuenta. A través de la etiqueta #Angladagameover, los usuarios han pedido que se reporte al concejal de Vic como 'spam' para que así no pueda "seguir incitando a la homofobia, al fascismo y al odio" desde dicha red social. 

A pesar de que la etiqueta se ha convertido en 'trending topic' durante este lunes y se ha compartido con fervor, el perfil de Josep Anglada seguía abierto durante la tarde de este lunes. 

WWW.E-NOTICIES.CAT, 17/06/2013; El líder ultra anomena el periodista Betran Cazorla "perroflauta i rata de claveguera".

Redacció.- El líder del partit Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha tingut un gran protagonisme a la xarxa social Twitter, després dels insults que ha proferit a un dels organitzadors de la manifestació contra el feixisme i el racisme del proper 29 de juny al Vendrell, Arkaitz Iza.

Enmig d’una discussió en un diàleg obert entre Anglada i el jove, el número 1 de PxC li ha enviat una piulada amb la següent frase: "Que jo sàpiga no m’he posat mai amb la puta de la teva mare i el cabró del teu pare".

Poc abans, Anglada ja s’havia referit també al periodista Bertan Cazorla, detingut el cap de setmana pels Mossos d’Esquadra, anomenant-lo "perroflauta i rata de claveguera".

Totes dues frases han tingut ràpidament un gran ressò a través de les xarxes socials i s'ha iniciat una campanya contra el líder de PxC per bloquejar el seu compte de Twitter i marcar-lo com a spam.

Iza forma part del Col·lectiu d’esquerres La Trinxera, proper a la CUP, un dels que organitza la manifestació contra el racisme i el feixisme programada el proper 29 de juny al Vendrell.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube