Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Girona, 19/06/2013; Nova acció de voluntariat per la conservació del patrimoni arquitectònic

Girona, 19/06/2013; Nova acció de voluntariat per la conservació del patrimoni arquitectònic

19/06/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE LES JOVENTUTS IDENTITÀRIES PER CATALUNYA (JIxC)

Les Joventuts Identitàries per Catalunya acudeixen com a voluntaris a la rehabilitació d’una ermita 

Girona | Redacció.- Les Joventuts Identitàries per Catalunya van acudir a la crida del Mossèn Ferran per participar en les tasques d’acondicionament i recuperació de l’emblemática ermita de Sant Joan Sesclosesdel municipi gironí de Castelló d'Empúries.

Membres de la branca juvenil de Plataforma per Catalunya es van donat cita a primera hora del matí del passat cap de setmana per realitzar tasques de rehabilitació com el picat i remolinat de les parets, fer ciment , la neteja de la zona i la recollida de runa.

El líder de les JIxC a Girona, Sergio Conce, ha manifestat que "el jovent d’avui dia hauria d’involucrar-se en tasques de voluntariat d’aquesta índole perquè ajuden a mantenir en condicions els símbols històrics i emblemàtics dels nostres pobles”.

L’edifici històric havia patit atacs vandàlics i estava en un estat d’abandonament lamentable, pel qual la labor de les JIxC ha servit per posar aquesta ermita de nou a disposició dels veïns del poble.

Els joves identitaris gironins també han manifestat el seu rebuig a la construcció de mesquites que s’estan edificant a la província de Girona i conviden els joves a unir-se a la lluïta identitària i al treball de voluntariat que duen a terme.

Les JIxC han reiterat el seu compromís per continuar amb la línia de treball portada fins al moment. “Som el que fem, i les nostres accions són irreprotxables”. 

PIxC

Girona, 19 de juny de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube