Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 23/06/2013; Per què l’Anglada treu cinc regidors a Vic?

Vic, 23/06/2013; Per què l’Anglada treu cinc regidors a Vic?

23/06/2013

Anglada incorporarà a la candidatura municipal de Vic a un jove advocat de 34 anys, un director de banc i no descarta algun fitxatge sorpresa provinent de les files de CiU.

Vic.- Redacció.- El periodista i director d’e-noticies, Xavier Rius, es va desplaçar a la ciutat de Vic per esbrinar del perquè el president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, treu cinc regidors a la ciutat de Vic.    

El creixement d'Anglada a Vic -i altres municipis- ha estat imparable. Segons Rius, des que va irrompre amb un regidor el 2003 (1.200 vots, el 7%): Quatre el 2007 (2.800 vots, el 18%) i cinc el 2011 (3.000 vots, quasi un 20%).

Rius també s’adreça a l’Ajuntament de Vic per preguntar-li  a l’alcalde perquè Anglada treu cinc regidors, l’Alcalde no hi era. Divendres, a les dues, no havia rebut resposta: insistia per sms. Resposta: "Al final no farem cap comentari al respecte". Suposo que no li volen donar protagonisme, diu Rius.

Curiosa va estar la resposta d’un mossèn que al ser preguntat per Rius del perquè Anglada treu cinc regidors a Vic, va contestar que “suposava de perquè la gent està tipa de moltes coses, a Vic tenim un 25% d'immigració, i treu cinc regidors perquè el voten 3.000 persones”.

Finalment Rius es rebut al domicili del propi d’Anglada. A preguntes de Rius, Anglada assenyala que “a Vila d'Abadal ja tan li'n fot tot: Si no hi ha res de nou m'enduré l'alcaldia a les properes eleccions”. Anglada assegura tenir preparada una bona candidatura, on hi posarà entre d’altres “un jove advocat de 34 anys, un director de banc i no descarta algun fitxatge sorpresa provinent de les files de CiU”.

Anglada també es va atrevir a fer un pronòstic de cares a les properes eleccions: “Solidaritat desapareixerà. A Iniciativa canvien de candidat: el que vindrà no es gaire bo. Els socialistes, dels dos que tenen en perdran un. Ara en tenen dos, n'havien arribat a tenir cinc!. Els de la CUP, els dos que hi ha no serveixen per res i estan barallats, si els mantenen ja poden estar contents”. Per Anglada,  la guerra està ara entre Convergència, Esquerra i Plataforma. L'altre dia m'ho deia un d'ells: "estan acollonits dels vots que treuràs". A més, Vila d'Abadal voldrà morir amb las botas puestas. I CiU no té ni candidat.

Podeu llegir el reportatge sencer a http://societat.e-noticies.cat/territori-anglada-76973.html

PxC

Vic, 23 de juny de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube