Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Girona, 27/06/2013; Josep Anglada visita les comarques gironines del baix i l’alt Empordà

Girona, 27/06/2013; Josep Anglada visita les comarques gironines del baix i l’alt Empordà

29/06/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC

Anglada ha assenyalat durant la seva visita a terres gironines que “Catalunya sempre havia estat el motor d’Espanya, i aquest motor ha estat engegat durant segles gràcies els emprenedors i els valents empresaris que ha tingut  Catalunya”.

Girona | Redacció. - El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, va visitar les comarques gironines del baix i l’alt Empordà, on es va reunir amb empresaris de la província de Girona. Anglada els va recordar que “Catalunya sempre havia estat el motor d’Espanya, i aquest motor ha estat engegat durant segles gràcies els emprenedors i els valents empresaris que ha tingut  Catalunya”.

Per la tarda, Anglada es va desplaçar a la Bisbal d’Empordà per saludar el suposat fill il·legítim del Rei Joan Carles, i recent afiliat al partit identitari de  Plataforma per Catalunya, Albert Solà. Va ser el mateix Solà qui li va entregar al president de PxC  l’entrevista que li havia fet el diari El Mundo, on Solà explica que si el Rei es inviolable legalment s’haurà de buscar un altre parent que no ho sigui tant. El pare del Rei? “exacte”, va comentar Solà, que pretén presentar una demanda pel setembre per reclamar l’exhumació del cos de Don Joan de Borbó, i que segons els advocats de PxC això permetria acabar amb un procés judicial que va començar els anys 90.

Anglada va acabar la visita a terres gironines en un sopar amb militants de PxC de la província de Girona, a la localitat de Pals, on va poder gaudir del bon joc de la selecció espanyola de Futbol i cel·lebrar el triomf d’Espanya davant Itàlia.

En acabar l'acte, Anglada va manifestar "sentir-se molt orgullós de la feina que s'està fent en tota la província de Girona". Una feina que segons Anglada "es veurà recompensada en les pròximes eleccions municipals on PxC tindrà un gran creixement".

PxC

Girona, 27 juny 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube