Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 19/07/2013; Davant la manipulació i l'engany: Primer els de casa!

Vic, 19/07/2013; Davant la manipulació i l'engany: Primer els de casa!

18/07/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu últim article que “la mentida, la manipulació i la difamació són les constants del que s'ha publicat aquests dies a la premsa sobre el passat ple de Vic”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu últim article publicat al seu bloc – veure article – que “la mentida, la manipulació i la difamació són les constants del que s'ha publicat aquests dies a la premsa sobre el passat ple de Vic”.

El líder identitàri afirma que “en ple de Vic es van enfrontar dues formes diferents i contraposades d'entendre l'acció política. D'una banda els partits -esquitxats tots per casos de corrupció- units als intolerants i violents d'ICV i CUP, i a l'altra banda, els regidors de Plataforma per Catalunya per defensar un cop més als de casa i només als de casa”.

Anglada, recorda que “res impedirà als homes i a les dones de Plataforma per Catalunya seguir defensant la gent de casa. I menys ho podran impedir a través de l'engany i la manipulació com s'està intentat fer”.

El president de Plataforma per Catalunya finalitza el seu article assegurant que “els vigatans són prou intel•ligents per no creure’s els cants de sirena totalment manipulats per alguns periodistes... i per articulistes de regional preferent”.

PxC

Vic, 19 de juliol de 2013

 

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 19/07/2013; Suports europeus a PxC

Redacció.- Representants del FPÖ austríac han manifestat al president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, el seu suport, i el d'altres partits identitaris d'Europa, davant les eleccions al Parlament Europeu de 2014.

Segons un comunicat de PxC, diversos dirigents del FPÖ s'han reunit a Barcelona amb Anglada i d'altres representants del seu partit. Els delegats austríacs van expressar a PxC el seu interès de donar suport a una candidatura organitzada per la formació d'Anglada per a les eleccions del proper any.

En aquest sentit, també van manifestar a Anglada que aquesta oferta de suport del FPÖ d'Àustria és compartida per l'Aliança per la Llibertat d'Europa, encapçalada per l'eurodiputat del FPÖ Franz Obermayr, l'eurodiputat del Vlaams Belang flamenc Philip Claeys, i per Marine Le Pen, del Front National francès.

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube