Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Anglada: “cal mantenir a ratlla aquells qui es creuen amb la llicència d’excedir-se amb Plataforma per Catalunya”

Anglada: “cal mantenir a ratlla aquells qui es creuen amb la llicència d’excedir-se amb Plataforma per Catalunya”

01/08/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

Plataforma per Catalunya portarà als jutjats els atacs d’ICV si no es retracta i demana disculpes

Vic | Redacció.- Josep Anglada ha presentat una denúncia contra un membre d’ICV que el passat 18 de juliol va ser identificat per agents dels Mossos d’Esquadra a Sant Boi de Llobregat mentre enganxava cartells de contingut ofensiu i insultant contra Plataforma per Catalunya a la via pública.

Abans de fer la denúncia en ferm el president de Plataforma per Catalunya ha donat l’oportunitat a l’acusat de retractar-se i demanar disculpes pels fets que ha protagonitzat, que podrien constituir un delicte d’injúries i calúmnies. En cas contrari la denúncia prosperarà perquè “cap agressió ha de quedar impune, ans el contrari, mereix una resposta contundent”.

L’acusat també va instigar a assetjar telefònicament i per correu electrònic el propietari d’un local privat on la delegació de Plataforma per Catalunya a Viladecans va celebrar l’acte de benvinguda als nous afiliats.

Anglada afirma que “cal mantenir a ratlla aquells qui es creuen amb la llicència d’excedir-se amb Plataforma per Catalunya”. El president de Plataforma per Catalunya assegura que “són els mateixos que s’autoadjudiquen la llicència per repartir carnets de demòcrates i volen aturar amb pràctiques violentes el que no poden aturar a les urnes: l’avanç de Plataforma per Catalunya”.

El líder identitari afegeix que “aquesta actitud i aquest modus operandi emanen de la sensació de superioritat moral injustificada d’una esquerra desprovista d’arguments que ha fet de l’atac acrític el negoci més rendible”.

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 02/08/2013; Anglada denuncia un membre d'ICV

Per enganxar cartells de contingut "ofensiu i insultant" contra la formació 

Redacció.-  El president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, ha presentat una denúncia contra un membre d’ICV que el passat 18 de juliol va ser identificat per agents dels Mossos d’Esquadra a Sant Boi de Llobregat mentre enganxava cartells de contingut "ofensiu i insultant" contra la formació ultradretana a la via pública.

El partit explica en un comunicat que abans de fer la denúncia en ferm el president de Plataforma per Catalunya ha donat l’oportunitat a l’acusat de retractar-se i demanar disculpes "pels fets que ha protagonitzat, que podrien constituir un delicte d’injúries i calúmnies". 

D'altra banda, denuncien que "l’acusat també va instigar a assetjar telefònicament i per correu electrònic el propietari d’un local privat on la delegació de Plataforma per Catalunya a Viladecans va celebrar l’acte de benvinguda als nous afiliats".

Anglada afirma que “cal mantenir a ratlla aquells qui es creuen amb la llicència d’excedir-se amb Plataforma per Catalunya”. El líder de PxC assegura que “són els mateixos que s’autoadjudiquen la llicència per repartir carnets de demòcrates i volen aturar amb pràctiques violentes el que no poden aturar a les urnes: l’avanç de Plataforma per Catalunya”.

Finalment, exposa que que “aquesta actitud i aquest modus operandi emanen de la sensació de superioritat moral injustificada d’una esquerra desprovista d’arguments que ha fet de l’atac acrític el negoci més rendible”.

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube