Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 09/08/2013; CiU a favor del burca

Vic, 09/08/2013; CiU a favor del burca

08/08/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu últim article que “CiU ha decidit estar al costat dels col•laboracionistes amb l'islam i el burca, mentre PxC decideix estar al costat dels que defensem la barretina, la catalanitat i els costums de la nostra gent”.

Vic | Redacció.- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, assenyala en el seu últim article publicat al seu bloc – veure article – que “CiU ha decidit estar al costat dels col•laboracionistes amb l'islam i el burca, mentre PxC decideix estar al costat dels que defensem la barretina, la catalanitat i els costums de la nostra gent”.

El líder identitàri afirma que “CiU prefereix unir-se a ERC, als radicals d'ICV i als marginals de les CUP i votava a favor de l'ús del burca a Vic”.

Anglada, assegura que “amb la seva actitud, CiU ha demostrat que només defensa la catalanitat quan es tracta de tapar les seves corrupteles o de llançar a la societat catalana a una embogida aventura secessionista de la qual ells mateixos no saben com pot acabar”.

El president de Plataforma per Catalunya finalitza el seu article assenyalant que “per defensar la nostra terra, la nostra manera de ser, la nostra democràcia i el nostre futur, només hi ha una opció vàlida i valent, Plataforma per Catalunya”.

PxC

Vic, 9 d’agost de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.DIALOGOLIBRE.COM, 10/08/2013; Barretina contra burka

Redacción.- El presidente de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha criticado duramente a CiU por lo que, a su juicio, supone permitir la penetración del Islam en la sociedad catalana con actitudes como la que ha tomado la federación nacionalista en Vic (Barcelona), donde ha votado a favor del uso del burka, mientras se mostraba contraria al uso de esta prenda en el ‘Parlament’.

En el último artículo publicado en su blog, Anglada considera que "CiU ha decidido estar junto a los colaboracionistas con el Islam y el burka, mientras PxC decide estar al lado de los que defendemos la barretina, la catalanidad y las costumbres de nuestra gente". El líder de PxC afirma que "CiU prefiere unirse a ERC, a los radicales de ICV y los marginales de la CUP y votar a favor del uso del burka en Vic".

Josep Anglada asegura que "con su actitud, CiU ha demostrado que sólo defiende la catalanidad cuando se trata de tapar sus corruptelas o de lanzar a la sociedad catalana a una enloquecida aventura secesionista que ellos mismos no saben cómo puede terminar".

 

 

 

 

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube