Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 06/09/2013; Plataforma per Catalunya presenta a pocs dies de la diada la campanya : Salvem la Senyera!

Vic, 06/09/2013; Plataforma per Catalunya presenta a pocs dies de la diada la campanya : Salvem la Senyera!

07/09/2013

COMUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNYA (PxC)

La formació identitària catalana liderada per Josep Anglada, pretén frenar la suplantació que està patint la quadribarrada a favor de la sectària estelada.

Vic | Redacció .- El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, i el secretari general ,Robert Hernando, han presentat en societat una nova campanya sota el nom : Salvem la senyera! Amb aquesta campanya la formació identitària pretén frenar la suplantació que està patint la bandera de les quatre barres representativa de tots els catalans per la sectària bandera estelada que utilitzen els separatistes.

Durant la presentació s'ha anunciat que PxC regalarà senyeres en totes les seves delegacions locals i comarcals des d'avui fins l’onze de setembre per a totes aquelles persones que vulguin penjar la bandera catalana a la seva llar durant la propera diada . La campanya a més consistirà en un tiratge de flyers i adhesius promocionant l'eslògan i el logotip de la mateixa.

Anglada ha volgut deixar clar que "Plataforma per Catalunya creu que la senyera està patint un tracte denigrant per part de la majoria de polítics catalans que s'han oblidat per complet d'ella". En aquest senti, Anglada ha manifestat que "molts alcaldes catalans han preferit penjar l'estelada a la seva localitat abans que la pròpia senyera . Nosaltres des de Plataforma per Catalunya tenim clar que l'única bandera que representa a tots els catalans és la de les quatre barres i per això iniciem aquesta campanya per salvar-la i cuidar-la com es mereix” . Fent ironia a les retallades, el líder identitari li va aconsellat a Artur Mas que “la pròxima retallada que faci sigui a l'estelada perquè es converteixi en una bonica i lluent senyera ".

Preguntat sobre la bandera espanyola , el líder identitari va assenyalar que “és la bandera que ens agermana a tots”, afegint “defensar la bandera catalana també és defensar l'espanyola , com defensar la galega, l'andalusa o la basca, creiem en una Espanya plural que reconegui totes i cadascuna de les seves identitats diferenciades ".

Per la seva banda el secretari general de la formació ,Robert Hernando, ha manifestat que "no hi ha dubte que per desgràcia la nostra bandera està avui en perill d'extinció, els identitaris no podem quedar-nos de braços plegats mentre veiem com es liquida un símbol de la nostra identitat, que juntament amb la creu de Sant Jordi és la bandera que representa tots els catalans , l'aniquilació que està patint la nostra ensenya és també una falta de respecte enorme als catalans que un dia van lluitar per ella" i va demanar a tots els catalans no independentistes que "pengin orgullosos la bandera catalana en el seu balcons i terrasses el 11 de setembre, que la senyera guanyi a l'estelada per golejada serà sens dubte una gran notícia per a la nostra terra".

PxC

Vic 6 de setembre de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 07/09/2013; PxC pretén 'salvar' la senyera

La formació 'ultra' vol "frenar la suplantació que està patint per la sectària bandera estelada"

Redacció.- La formació 'ultra' Plataforma per Catalunya (PxC) ha iniciat una campanya per 'salvar' la senyera i en contra de la "sectària" estelada.

Josep Anglada, president del partit, ha presentat la campanya, sota el nom 'Salvem la senyera!', que pretén "frenar la suplantació que està patint la bandera de les quatre barres representativa de tots els catalans per la sectària bandera estelada que utilitzen els separatistes".

Anglada ha afirmat que "Plataforma per Catalunya creu que la senyera està patint un tracte denigrant per part de la majoria de polítics catalans que s'han oblidat per complet d'ella".

En aquest sentit, ha manifestat que "molts alcaldes catalans han preferit penjar l'estelada a la seva localitat abans que la pròpia senyera . Nosaltres des de Plataforma per Catalunya tenim clar que l'única bandera que representa a tots els catalans és la de les quatre barres i per això iniciem aquesta campanya per salvar-la i cuidar-la com es mereix” .

El líder identitari ha demanat a Artur Mas que "la pròxima retallada que faci sigui a l'estelada perquè es converteixi en una bonica i lluent senyera".

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube