Català - Castellà
explica'ns
93 119 03 33
PxC Youtube PxC Twitter PxC Facebook
segueix-nos

Notícies a Catalunya

Vic, 30/09/2013; Josep Anglada:

Vic, 30/09/2013; Josep Anglada: "L'èxit del FPÖ a les eleccions austríaques marcarà l'avanç dels identitaris a tot Europa"

30/09/2013

C0MUNICAT DE PREMSA DE PLATAFORMA PER CATALUNTA (PxC) 

Anglada, que ha saludat el gran avanç del FPÖ austríac en les legislatives d'aquest diumenge, ha assenyalat que "el que avui ha passat a Àustria, aviat passarà a Catalunya".

Vic | Redacció. - El president de Plataforma per Catalunya (PxC), Josep Anglada, ha saludat "el gran avanç del FPÖ austríac en les legislatives d'aquest diumenge, i la consolidació d'HC Strache com la figura política emergent del país alpí". Per a Anglada, "el retrocés dels partits de la coalició de govern confirma el declivi de les polítiques conservadores i socialdemòcrates, que ja no tenen res a oferir als ciutadans europeus".

En paraules del líder identitari "aquest resultat marca una tendència que es confirma a tot Europa, l'avanç de les formacions identitàries i socials que són avui l'única alternativa a una casta política que ens ha ficat en la crisi i és incapaç de treure'ns d'ella".

Anglada ha apel·lat a "una gran col·laboració entre tots els partits europeus que lluitem contra la immigració i la islamització del nostre continent", concloent "el que avui ha passat a Àustria, aviat passarà a Catalunya".

PxC

Vic, 30 de setembre de 2013

Enviar notícia per correo

  • Facebook
  • Google Plus
  • Twitter
  • Tuenti
  • Email
Compartir aquesta notícia
Notícies relacionades en altres mitjans de comunicació

WWW.E-NOTICIES.CAT, 30/09/2013; Anglada li diu nazi a Rahola

El líder de PxC afirma que les actituds de l'escriptora "em recorden al nazisme més pur i dur"

Redacció.- La periodista Pilar Rahola ha bloquejat el Twitter del president de Plataforma per Catalunya, Josep Anglada, després que el líder ultra expresés la seva satisfacció pels bons resultats que ha obtingut del líder de l’FPÖ, Heinz-Christian Strache, en les eleccions que s’ha celebrat aquest diumenge a Àustria. "Aquest és un espai lliure de feixistes", ha dit Rahola.

L'acció de l'escriptora ha provocat una sèrie de piulades d'Anglada, que ha retret que "Rahola està preocupada per la victòria del meu amic Heinz-Christian Strache, tu sempre a favor de la casta corrupta".

Després d'aquesta piulada, la periodista ha bloquejat el líder de PxC, que ha ha carregat contra ella: "la demòcrata de la Rahola..., m’acaba de bloquejar, les seves actituds em recorden al nazisme més pur i dur". "Actituds antidemocràtiques i feixistes com les teves, no ens convenen ni a Catalunya ni als catalans", ha continuat.

Anglada, ha seguit les seves piulades per dir-li a Rahola que “és una vergonya pels catalans, ella tan sols es representa a si mateixa i a ningú més”. En un altre piulada, Anglada li ha deixat anar que “té cara de vampiressa dolenta”.

El líder de PxC ha assenyalat que “no es tracta de matxacar a Pilar Rahola, es tracta de posar al descobert les seves actituds feixistes”. Rahola ha evitat entrar en una discussió amb Anglada i ha instat els seus seguidor a no fer cas perquè "el feixisme és així".

 

Donar-me d'alta Donar-me de baixa
PxC a Youtube